Po shfaqet përfundimi i vetëm

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
 
  • Fuqia: 1800W
  • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
  • Celës On/Off dhe Pulse
  • Bluarje akulli
  • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
  • I sigurt për laresën e enëve
  • Tehe prej çelik inoks
  • Materiali: Plastikë polimere
  • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm