Po shfaqet 1–24 nga 31 përfundimegjithsej

Tave Jongjtese Me Kapak Qelqi DK192 39x22x11cm/7.5L Induksion

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 39 x 22 x 11 cm
 • Kapaciteti: 7.5L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.6 cm
 • Me kapakë prej qelqi që përdoret si tavë e cekët
 • Veshje treshtresore jongjitëse
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 • E përshtatshme edhe për gatime mbi 250 gradë celsius

Tave Tenxhere Graniti PREMIUM 38x13cm/8L Induksion ILO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Përmasat: 38 x 13 cm
 • Kapaciteti: 8L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.5 cm
 • Me dy kapakë: një prej qelqi + kapak që përdoret si tavë e cekët
 • Tapa e kapakut të qelqit shërben si humidator i pjekjes
 • Veshje treshtresore graniti
 • E përshtatshme për lavastovilje
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 

KB2062a Air Fryer/Fritezë me Ajër 2.5L/800W e bardhe

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
Fuqia: 800 W Kapaciteti: 2.5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 24×5,9cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 24cm L 5,9cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 26×6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 26cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 30X6,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1750 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 30cm L 6,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 32×7,5cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 32cm L 7,5cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 34×6,8cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 34cm L 6,8cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 36×7,2cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 36cm L 7,2cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 38×8,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 38cm L 8.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tepsi Tavë Me Veshje Guri Rrethore 40×7,7cm IRISGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
Materiali alumin me veshje guri Permasat d 40cm L 7.7cm Prodhuar ne Greqi Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tave Tenxhere Graniti 32×8.6cm/5,8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 32 x 8.6cm 5,8 litra Trashesia 4.5mm E pershtatshme dhe per furre megjithe kapakun Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 24×12,1cm/4,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 24 x 12,1cm 4,6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 28x13cm/6.8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 13cm 6,8 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 20×10,1cm/2,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 10.1cm 2.6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Salce Graniti 18×8,5cm/1,7L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3850 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 18 x 8.5cm 1.7L Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan/Grill Graniti Jongjites 28×5.4cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 5.4cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Graniti Jongjites 30×6.5cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 30 x 6.5cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Graniti Jongjites 28×6.1cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4100 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 6,1 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Graniti Jongjites 26×6.1cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 3650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 5,1 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Graniti Jongjites 24×5.6cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3150 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 24 x 5,6 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tigan Graniti Jongjites 20×5.1cm Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2490 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 5,1 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Deep Fryer/Fritezë Me Vaj 3L 2000W KB2079 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 2000 W Kapaciteti: 3.0 L Madhësia e produktit: 24.0 * 23.5 * 9.0cm Madhësia e pjatës: 26,0 * 15,0 cm Thellësia: 12.7 cm Panel dhe aksesorë prej inoksi Temperaturë e kontrollueshme: 0-190℃ Me tregues e temperature Çelës për kontrollin e temperaturës Kapak inoksi me dritare për kontrollin e procesit të skuqjes Rrjetë inoksi e çmontueshme për pastrim të kollajshëm Rezistencë inoksi e çmontueshme për pastrim të kollajshëm Këmbë kundër rrëshqitjes Dorëza në të dyja anët

Air Fryer/Friteze Me Ajer 3.5L/1350W KB2057

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 9600 L.
Tensioni:220-240V~50/60Hz Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3.5L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta Pllakë e sipërme prej çeliku inox e nivelit të lartë me ventilim Kosh i brendshëm antingjitës për pastrim të lehtë Çelësa rrotullues për kontrollin e temperaturës dhe kohës shumëllojshmëri gatimesh Me element ngrohës S/S me 5 cikle ajri për gatim të njëtrajtshëm. Fikje automatike me sinjal akustik. Me mbrojtje nga mbinxehja. Paneli dhe doreza që nuk nxehen. Këmbë që nuk rrëshqasin