Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030204 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Diametri 7 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030211 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Diametri 9 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
 • Sitë shumë e imët
 • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht M-352-18 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri 18 cm
 • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere

Site Dore Inoksi Me Mekanizem BA006259 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: Gjerësia: 10.5 cm, Lartësia: 9.5 cm
 • Kapaciteti: 250 gramë
 • Materiali: 100% prej Çeliku Inoks

Site Shumefunksionale DH2127 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 25 x 21 x 8 cm
 • Materiali: Plastike polimere
 • Sitë inoksi ultra e imët