Po shfaqet përfundimi i vetëm

Set 6 Gota Vere Dhe Dekanter DK1851

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
  • Kapaciteti i dekanterit: 1.5 L
  • Përmasat: 21 x 23 cm
  • Kapaciteti i gotes: 320 ml.
  • Përmasat: 7 x 19.7 cm