Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Tharese Sallate DK700030

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
  • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
  • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
  • Përmasat: 18 x 23 x 14 cm

Tharese Sallate 4.75L AK336218 PlastArt®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
  • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
  • Kapaciteti: 4.75 L
  • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
  • Përmasat: 16 x 26 x 15cm