Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Tave Tenxhere Graniti PREMIUM 38x13cm/8L Induksion ILO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
  • Përmasat: 38 x 13 cm
  • Kapaciteti: 8L
  • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
  • Trashësia e pareteve 0.5 cm
  • Me dy kapakë: një prej qelqi + kapak që përdoret si tavë e cekët
  • Tapa e kapakut të qelqit shërben si humidator i pjekjes
  • Veshje treshtresore graniti
  • E përshtatshme për lavastovilje
  •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 

Tave Tenxhere Graniti 32×8.6cm/5,8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 32 x 8.6cm 5,8 litra Trashesia 4.5mm E pershtatshme dhe per furre megjithe kapakun Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 24×12,1cm/4,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 8200 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 24 x 12,1cm 4,6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 28x13cm/6.8L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6650 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 28 x 13cm 6,8 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Graniti 20×10,1cm/2,6L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 20 x 10.1cm 2.6 litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Salce Graniti 18×8,5cm/1,7L Induksion PREMIUM LAVA ILAG

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3850 L.
Materiali Alumin me 4 shtresa granit Permasat 18 x 8.5cm 1.7L Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇