Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Rrahese Vezesh Inoksi Ushqimor Premium BA025064 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Materiali: 100% Inoks Ushqimor Premium
  • Me 24 tela
  • Gjatësia: Bishti 13 cm/Telat 18 cm
  • E sigurt dhe rezistente
  • Lahet në lavapjatë
  • Vendi i prodhimit: Greqi

Rrahese Vezesh Silikoni Ushqimor 4343036 BANQUET®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Materiali: Skelet metalik i veshur me Silikon Ushqimor
  • Gjatësia: Bishti 12 cm/Telat 14 cm
  • E sigurt deri në 230 gradë celsius
  • Lahet në lavapjatë