Po shfaqet përfundimi i vetëm

Rrahese Vezesh Inoksi Ushqimor Premium BA025064 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Materiali: 100% Inoks Ushqimor Premium
  • Me 24 tela
  • Gjatësia: Bishti 13 cm/Telat 18 cm
  • E sigurt dhe rezistente
  • Lahet në lavapjatë
  • Vendi i prodhimit: Greqi