Po shfaqet përfundimi i vetëm

Robot Pastrimi Me Navigim Experobot 3D C200 Enther®

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 14990 L.
  • 6 modalitete pastrimi
  • Me bateri të karikueshme 2600 mAh
  • Dy orë pune
  • Kur mbaron bateria kthehet vetë në bazë dhe karikohet
  • Navigim inteligjent me sensore infrared
  • Nuk ngec asnjëherë dhe shkon kudo
  • Futet edhe poshtë mobiljeve
  • Depozitë pluhuri 0.5 Litra
  • Zhurmë minimale poshtë 55 db