Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 3 Elemente AP1235 1800W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Fuqia totale 1800W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 600/1200 dhe 1800W
 • Me lagështues të integruar që parandalon tharjen e ajrit.
 • Me ventilator
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 44 x 54 x 24 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes/Lageshtues/Ventilator Kuarc 4 Elemente 1600W AP1255

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 2 shkallë ngrohjeje 800 dhe 1600W
 • Me ventilator TurboFan
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Dimensionet 50 x 42 x 22 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 4 Elemente AP1241 1600W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente AP1231 1200W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 4 Elemente 1600W KH2000

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente 1200W QH901

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset