Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Berese buke 850W 1,5kg Bread&Co 1500 Cecotec

Available on backorder

14900 L

Bread&Co 1500 PerfectCook. Beres buke 850 W, 1,5 kg, 15 programe, 15 ore te programueshme, 2 elemente ngrohjeje, Enë jo ngjitëse e përshtatshme për pjatalarëse, libër recetash

Blender dore 1500w Katana 15B Me Gote Cecotec

Available on backorder

6490 L

Katana 15  B Blender dore me 1500 W dhe 4 tehe të zeza shumë të forta të veshura me titan për të përzier edhe ushqimet më të forta. Me PerreoMove, një sistem që lëviz tehet lart e poshtë për t'u përzier më shumë me më pak përpjekje. Këmbë XL tepër e gjatë, kapuç kundër spërkatjes, përzgjedhës progresiv i shpejtësisë me funksion Turbo dhe një gotë 800 ml me kapak.

Grirese Mishi Elektrike 800W KM5051 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Fuqia: 800 W Motor 7616 prej bakri të pastër Kuti e valëzuar Polikarboniti Veshje plastike polimere Enë  alumini Me funksion rrotullimi në dy drejtime Mbrojtje nga mbinxehja Aksesorët: 3 disqe metalike për prerje (3 mm, 5 mm, 7 mm)                                                    Gyp për sallam + shtytës ushqimi për siguri

Grirese Multi Blender 1,5L 200W KM4010 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
  • Fuqia: 200 W Kapaciteti: 1.5L Motorr i plotë baker i paster 5425 . Tas plastike polimere                                                                                                                                    Me dy shpejtësi. Sistem unik i dyfishtë i teheve prej çeliku inox për grirje dhe përzierje. Aksesorë për rrahje kremi ose majonezë                                                                                                  Thika SS 304 inoks Ingranazhe metalikë
.

Grirese Multi Blender Inoksi 1,7L 300W KM4021 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  • Fuqia: 300W Tas Inoksi për përzierje 1,7 L ; Çelës  ndez/fik Thika speciale SS (304); Materail: 100% inoks 301; Motor bakri i pastër 6325 2 kontrolle të shpejtësisë; Thikat inoks me kokë metali, Ingranazhe dhe akse metalikë

Grirese Multi Blender 1,7L 300W KM4021A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  • Fuqia: 300W Tas Qelqi i temperuar 1,7 L ; Çelës ndez/fik Thika speciale inoksi SS (304); Materiali i panelit: inoks 301; Motor  bakri i pastër 6325 2 kontrolle të shpejtësisë; Thikat inoks me kokë metali, Ingranazhe dhe akse metalikë

Grirese Multi Blender 1,5L 400W KM4024 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
  • Fuqia: 400W Tas qelqi për përzierje 1,5 L ; Çelës i ndez/fik Thika inoksi special SS 304; Materiail: inoks SS (301)+ plastikë polimere Motor bakri të pastër 5430 AC; 2 kontrolle të shpejtësisë Ingranazhe metali.

Grirese Multi Blender 0.6L 220W KM4030 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4400 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
  Fuqia: 220 W Kapaciteti: 0.6L Motorr i plotë bakër i paster 5420 . Tas qelqi i temperuar                                                                                                                                        Me një shpejtësi.                                                                                                                                             Thika SS 304 inoks Ingranazhe metalikë  

Grirese Mishi Elektrike 1200W KM5024 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 12900 L.
  • Fuqia: 1200W Motor i pastër bakri AC8830 ; Kuti ingranazhesh  metalike; Veshje prej celiku dhe plastik ABS; Pllaka e hinkës prej aluminit; Me dorezë; Thika çeliku me cilësi të lartë; Këmbë gome që nuk rrëshqasin; Aksesorë: Shtytës ushqimi, aksesorë për sallam,                                                                                    3 pllaka prerëse (4,0 mm, 7,0 mm në formë helike;

Grirese Mishi Elektrike 2000W KM5031 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
  • Fuqia: 2000W Motor i pastër bakri AC8840 ; Kuti ingranazhesh metalike; Veshje prej gize dhe alumini; Pllaka e hinkës prej alumini; Me dorezë; Me dritë blu treguese Thika çeliku me cilësi të lartë; Këmbë gome që nuk rrëshqasin; Aksesorë standardë: Shtytës ushqimi, gyp për sallam,                                                                        3 pllaka prerëse (4,0 mm, 7,0 mm) në formë helike;

Grirese Mishi Elektrike 1600W KM5034 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
  • Fuqia: 1600W Motor bakri i pastër 8830 ; 1 shpejtësi me rrotullim në dy drejtime; Materiali: Veshje ABS, kornizë e përparme e kromuar; Koka dhe tabakaja e grirëses prej alumini; Me mekanizëm për bërje sallamesh dhe shtytës ushqimi; 3 fletë prerëse (të imta, të mesme, të trasha); Pjesë të ndashme të lehta për t'u pastruar; Këmbë prej gome që  nuk rrëshqasin;