Po shfaqet 1–24 nga 43 përfundimegjithsej

Hapese Universale 5ne1 BA455336 STATUS SLOVENIA

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Hapese Universale 5ne1 BA455336 STATUS SLOVENIA hap konserva të çdo lloji, kavanoza, kanaçe dhe shishe me kapakë të çdo madhësie, prodhuar në Slloveni!

Furce me Ajer Stilimi 4ne1 50184 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Fuqia: 1200 W
 • Specifikimi i motorit: motor 365  bakri i pastër
 • Shpejtësia: 28000 RPM (ngarkesa)
 • Shpejtësia dhe ingranazhet: Ngrohje me 4 shpejtësi / Vendosja e erës
 • Dalje ajri 360°
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Aksesorët: Krehër i rrumbullakët 6 cm, krehër i rrumbullakët 9 cm, krehër kaçurrela

Furce me Ajer Stilimi 7ne1 50172 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
E fuqishëme dhe i të lehtë në përdorim. Furce  50172 kombinon fuqinë e një rregulluesi flokësh me thjeshtësinë e një furçe flokësh në një pajisje që ndryshon komplet procesin. Në flokë të thatë, gjithçka që duhet është një kalim i vetëm nga rrënjët te majat me një ritëm të ngadaltë deri në mesatar për t'i drejtuar fijet e flokut për pamjen e bukur dhe të hijshme që dëshironi.

Furce Flokesh Stilimi 6ne1 50141 DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 1000-1200W
 • Modeli i motorit: RS365S DC: 18V
 • Shpejtësia: 29800 RPM
 • 3 shkallezime: e para ajri i ftohtë; e dyta temperatura  e ulët, shpejtësia e ulët; e treta temperatura e lartë, shpejtësia e lartë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me kontroll të temperaturës
 • Me varje
 • Kordoni i rrotullueshëm 360°
 • Aksesori: krehër i madh i sheshtë, krehër i vogël i sheshtë, krehër i sheshtë, hundë unazore, kaçurrela flokësh

Thike Pastrimi Profesionale 21CM HRC Prime ICEL®Portugal

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar HRC Prime
 • Dorezë Plastike ABS me reliev
 • Gjatësia e tehut 10 cm
 • Gjatësia e dorezës 11 cm
 • E përshtatshme për makinë larëse
 • Certifikim CE, NSF
 • Vendi i prodhimit: Portugali

Thike Perdorimi Universal 20CM ICEL®Portugal

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë Pakkawood
 • Gjatësia e tehut 10 cm
 • Gjatësia e dorezës 10 cm
 • E përshtatshme për makinë larëse
 • Certifikim CE, NSF
 • Vendi i prodhimit: Portugali

Thike Pastrimi Jongjitese 20cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.
 • Materiali celik inoks 18/10
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Pastrimi Bisht Druri 17cm 98006938 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 500 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 9.5 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 23cm 9802770 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 12 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 19cm 9802787 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 8.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thikë Pastrimi 19 cm 97097364 Kitchen Prince®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë plastike ABS përforcuar me inoks
 • Gjatesia e tehut 9 cm
 • Gjatesia e dorezes 10 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thikë Mishi 32cm EU031256 Kitchen Prince®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë plastike ABS përforcuar me inoks
 • Gjatesia e tehut 19 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thikë Shef 38cm Hendi®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë polipropileni me teksturë
 • Gjatesia e tehut 25 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • Certifikimet: CE, HACCP

Thike Qeramike Me Kellef+Qeruese EU940348 SOFT TOUCH

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i tehut: qeramikë e mprehur me diamant
 • Dorezë plastike Soft Touch
 • Antialergjik dhe antibakterial
 • Gjatësia e tehut:  10 cm
 • Gjatësia e dorezës:  11 cm
 • Tehu i qërueses: 5.5 cm
 • Doreza e qërueses: 13 cm

Thike Mishi 34cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Punuar me rrahje
 • Dorezë e derdhur
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 14 cm

Thike Pastrimi 22cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 10 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm

Thike Mishi Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 32cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thike Shef Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thikë Shef 32cm Plenus Tramontina

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë polipropileni me teksturë
 • Gjatesia e tehut 19 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Mishi Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Set 5 Thikash+Masat+Gershere+Qeruese+Mbajtese GORIS

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar i derdhur
 • Dorezë e derdhur, pa ngjitje ose perçina
 • Bazë inoksi
 • Seti përmban:
 • Hanxhar 15.5 cm
 • Thikë Shef 20.5 cm (mish, peshk )
 • Thikë filetimi 20 cm
 • Thikë e shumëfunksionale 12,5 cm
 • Thikë qërimi/pastrimi 9 cm
 • Gërshërë kuzhine
 • Qërues ebanit/teh qeramik
 • Masat mprehjeje

Set 5 Thikash Modeluar Me Lazer+Mbajtese Berlinger Hause®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali i tehut: celik inoks i temperuar i derdhur
 • Të modeluara me lazer
 • Dorezë e derdhur, pa ngjitje ose perçina
 • Bazë inoksi ngjyrë tirkuaz
 • Seti përmban:
 • Thikë Shef 20 cm (mish, peshk )
 • Thikë buke 20 cm
 • Thikë Santoku 17,5 cm (prerje, perime, kubikë, zhylien)
 • Thikë e shumëfunksionale 12,5 cm
 • Thikë qërimi/pastrimi 9 cm