Po shfaqet përfundimi i vetëm

Multicooker/Multikuker 6L Inoks 1000W KB5008 DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 18500 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
Fuqia: 1000W                                                                                                                                          Materiali i vatrës ngrohëse: alumin i derdhur Volumi i enës së brendshme: 6 litra                                                                                                      Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor 18/10, SUS 304                                                       Paneli i jashtëm inoks SUS 410 dhe plastikë polimere                                                                                  17 programe të gatshme gatimi Mundësia për të zgjedhur 2 nivele presioni Ekran LCD                                                                                                                                                    Butona me shtypje dhe çelës me rrotullim Në rast ndërprerje të energjisë e rifillon programin aty ku u ndërpre Kapak i dizenjuar për pastrim të lehtë Njëmbëdhjetë elementë sigurie për të garantuar funksionim të sigurt                                                     Çelësi i sigurisë së kapakut: nuk punon nëse kapaku nuk është mbyllur siç duhet Butoni i sigurisë së kapakut të patentuar: vetëm kur shtypni butonin kapaku mund të hapet