Po shfaqet përfundimi i vetëm

Prerës Universal Elektrik Ushqimesh 200W KB7005 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori bakri i pastër
 • Madhësia e produktit: 335*235*275mm
 • Materiali i panelit:inoks, alumin me derdhje dhe alumin i presuar
 • Trashësia e prerjes e rregullueshme: 0-15 mm
 • Zhurmë e ulët
 • Teh inox i dhëmbëzuar
 • Diametri i diskut: 190 mm
 • Sistem për mbrojtje gishtash
 • Shtytës ushqimor transparent për shikim të lehtë
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin