Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Berese Buke 500g/750g/1000g 600W KC3049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13700 L.Çmimi i tanishëm është: 8800 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Motor AC me zhurmë të ulët
 • Madhësia e bukës: 500g/750g/1000g
 • Kapak S/S me dritare të madhe shikimi
 • Tavë për bukë prej alumini me shtresë jo ngjitëse
 • Tehe përzierjeje alumini të derdhura
 • 19 programe elektronike me ekran LCD
 • Ngjyrat e rregullueshme të pjekjes: të lehta, të mesme, të errëta
 • 10-15 minuta memorie fikse
 • Funksioni i kohës së paracaktuar: 15 orë
 • 60 minuta mbajtje ngrohtë
 • Aksesorët: Kupa dhe lugë matëse

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1400W*42L*57cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 •  Fuqia totale: 1400W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 700W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 5o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  42 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1300W*32L*46.5cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 7600 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 •  Fuqia totale: 1300W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 650W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 4o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  32 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën

Furre pjekje rrethore KC3029 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
Pershkrimi Furre pjekje rrethore KC3029 Furre pjekje rrethore KC3029  Ben  pjekje të njëtrajtshme dhe krokante të picave, elementët e nxehtësisë

Furre me Mikrovale DSP KB6006 1520W 30Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 30000 L.Çmimi i tanishëm është: 18000 L.
Furre me Mikrovale DSP KB6006, shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 30Litra 1520w, 10 nivele fuqije sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale DSP KB6002 1150W 20Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 20Litra 700w, 6 opsione te ndryshme ngrohje sipas deshires tuaj.

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 1000W/1800W KD5058 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
Fuqia: 1000W+1800W Xham i zi prej kristaliti shumë rezistent Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Funksion bllokimi  për mbrojtjen e fëmijëve:                                                                                              Krijon temperatura të larta                                                                                                                                   Pa rrezatim elektromagnetik                                                                                                                                Kursim energjie dhe jetëgjatësi funksionimi Shumëfunksionale: Tiganisje, Pjekje në skarë, Ngrohje, Zierje dhe BBQ E përshtatshme për cdo lloj ene gatimi

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Fuqia: 2000 W Kontroll me Prekje. Panel prej çeliku inox. Xham i plotë kristali i zi A-Grad, madhësia 294*374mm. Treguesi i ekranit LED me 4 shifra tregon funksionet e fuqisë, temperaturës, kohëmatësit dhe kyçjes. Madhësia e produktit: 294*374*66mm.

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak 2017A

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • ✔️Sipërfaqja e gatimit Ø 35 cm në çelik ✔️Lartësia: 40 cm ✔️Valvul ventilimi ✔️Tabaka për marjen e hirit ✔️Dorezë e sipërme mbajtëse

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak DK17244

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 12900 L.
 • ✔️Sipërfaqja e gatimit Ø 60cm në çelik ✔️Lartësia e gatimit: 73.5 cm ✔️Rrjetë për ruajtjen e nxehtësisë 29 x 41,5 cm ✔️Tas dhe kapak prej çeliku të emaluar ✔️Valvula e ventilimit dhe matës i temperaturës ✔️Tabaka për marjen e hirit ✔️Doreza e përparme mbajtëse ✔️Baza me raft magazinimi dhe 2 rrota

Grill Zgare BBQ Qymyri Me Kapak

In stock

Çmimi origjinal qe: 40000 L.Çmimi i tanishëm është: 22000 L.
✔️Prodhuar nga material celiku i plote rezistent ndaj temp te larta ✔️Me porte per rregullimin e zjarrit ✔️Manivel per te regulluar lartesine e zgares ✔️Me kapak me termometer ✔️Raft per te mbajtur erezat ✔️Zgare per te mbajtur ngrohte ✔️Rrota per ta levizur sa me kollaj ✔️Hapese birre

Pjanure Me Induksion 2000W KD5049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
✔️Kurseni energji me pjanur me induksion ✔️Fuqia maksimale 2000w ✔️Suprina: kristalit i zi  A Grade 26x29cm ✔️Kontroll me prekje ✔️Ekran LED me 4 shifra ✔️8 nivele te kontrollit te fuqise ✔️fikje e kontrolluar deri ne 3 ore

Berese pjekese buke BACKERMAN me 2 helika 1500 gr 850w

In stock

Çmimi origjinal qe: 19500 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
Fuqia 850w Pesha e bukes 1-1,5 kg Me 2 helika e veshur me kapak inoksi 15 programe

Pjanur Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 2000 W Madhësia e panelit: 28*36cm Ekranit LED Kontroll rrëshqitës me prekje Temperaturë e rregullueshme Me dorezë të dyfishtë Materiali i vatrës: Kristalit i zi A Grade Paneli prej çeliku inox Kronometër me zile deri në 3 0rë

Furre Me Hell 2000W KT48 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
 • Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min Kontroll i temperaturës deri në 250 Gradë Panel 100% prej çeliku inox Fikje Automatike me sinjalizim me zile Rezistencat e ngrohjes së sipërme dhe të poshtme  prej çeliku inox Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Dritare elegante prej qelqi të temperuar rezistente ndaj nxehtësisë ; Me hell  që rrotullohet 360° dhe llambë të brendshme; Aksesorë: 1 Tave për pjekje: çelik i smaltuar 1 zgarë pjekje: çelik i kromuar 1 dorezë kapëse e taves: çelik i kromuar 1 tav për pica 30 cm 1 hell: çelik i kromuar

Furre me Mikrovale 1150W KB6001 DSP Professional

In stock

13500 L
 • Kapaciteti: 20L Fuqia: 1150W Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz 6 nivele të fuqisë Tabaka xhami me mekanizëm rrotullues 24.5 cm Koha e gatimit 30 minuta Funksion automatik për shkrirje Derë prej xhami special