Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 1000W/1800W KD5058 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
Fuqia: 1000W+1800W Xham i zi prej kristaliti shumë rezistent Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Funksion bllokimi  për mbrojtjen e fëmijëve:                                                                                              Krijon temperatura të larta                                                                                                                                   Pa rrezatim elektromagnetik                                                                                                                                Kursim energjie dhe jetëgjatësi funksionimi Shumëfunksionale: Tiganisje, Pjekje në skarë, Ngrohje, Zierje dhe BBQ E përshtatshme për cdo lloj ene gatimi

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
  • Fuqia: 2000 W Kontroll me Prekje. Panel prej çeliku inox. Xham i plotë kristali i zi A-Grad, madhësia 294*374mm. Treguesi i ekranit LED me 4 shifra tregon funksionet e fuqisë, temperaturës, kohëmatësit dhe kyçjes. Madhësia e produktit: 294*374*66mm.

Pjanure Me Induksion 2000W KD5049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
✔️Kurseni energji me pjanur me induksion ✔️Fuqia maksimale 2000w ✔️Suprina: kristalit i zi  A Grade 26x29cm ✔️Kontroll me prekje ✔️Ekran LED me 4 shifra ✔️8 nivele te kontrollit te fuqise ✔️fikje e kontrolluar deri ne 3 ore

Pjanur Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 2000 W Madhësia e panelit: 28*36cm Ekranit LED Kontroll rrëshqitës me prekje Temperaturë e rregullueshme Me dorezë të dyfishtë Materiali i vatrës: Kristalit i zi A Grade Paneli prej çeliku inox Kronometër me zile deri në 3 0rë