Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Peshore Elektronike Trupore 180KG F1976

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
  • Kapaciteti: 180 kg
  • Vlera e saktësisë: 100g
  • Materiali prej xham të temperuar 8mm  super rezistent
  • Paneli inoks
  • Me 4 sensorë
  • Madhësia e produktit: diametri 28 cm
  • Ekrani LCD i madh
  • Këmbë jorrëshqitëse
  • Tregues baterie të ulët dhe mbingarkese

Peshore Elektronike Trupore 180KG DK286662 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Kapaciteti: 180 kg
 • Vlera e saktësisë: 50g
 • Materiali prej plastike polimere ABS super rezistent
 • Me 4 sensorë
 • Madhësia e produktit: 34 x 34 x 2.5 cm
 • Ekrani LCD i madh: sfond i zi, numra të kuq (0.0 / 0.00)
 • Tregues baterie të ulët (LO) dhe i mbingarkesës (Err)
 • Sipërfaqe jorrëshqitëse e sipërme
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Modalitet për peshimin e bebeve

Peshore Elektronike Trupore 150Kg BA008819 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Pesha maksimale: 150 kg
 • Saktësia: 100 gr
 • 4 sensorë saktësie të lartë
 • Xham qeramik i temperuar 4 mm
 • Përmasat: 28 x 28 x 2 Cm
 • Ekran LCD 6 x 2.5 Cm
 • Sinjalizim mbipeshe/overload
 • Sinjlizim baterie të ulët
 • Bateri litiumi e përfshirë
 • Fikje automatike
 • Certifikim CE, RoHs, Intertek.