Po shfaqet përfundimi i vetëm

Peshore Elektronike Trupore 180KG DK286662 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
  • Kapaciteti: 180 kg
  • Vlera e saktësisë: 50g
  • Materiali prej plastike polimere ABS super rezistent
  • Me 4 sensorë
  • Madhësia e produktit: 34 x 34 x 2.5 cm
  • Ekrani LCD i madh: sfond i zi, numra të kuq (0.0 / 0.00)
  • Tregues baterie të ulët (LO) dhe i mbingarkesës (Err)
  • Sipërfaqe jorrëshqitëse e sipërme
  • Këmbë jorrëshqitëse
  • Modalitet për peshimin e bebeve