Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Peshore Elektronike Trupore 180KG F1976

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
  • Kapaciteti: 180 kg
  • Vlera e saktësisë: 100g
  • Materiali prej xham të temperuar 8mm  super rezistent
  • Paneli inoks
  • Me 4 sensorë
  • Madhësia e produktit: diametri 28 cm
  • Ekrani LCD i madh
  • Këmbë jorrëshqitëse
  • Tregues baterie të ulët dhe mbingarkese

Peshore Elektronike Trupore 180KG DK286662 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Kapaciteti: 180 kg
 • Vlera e saktësisë: 50g
 • Materiali prej plastike polimere ABS super rezistent
 • Me 4 sensorë
 • Madhësia e produktit: 34 x 34 x 2.5 cm
 • Ekrani LCD i madh: sfond i zi, numra të kuq (0.0 / 0.00)
 • Tregues baterie të ulët (LO) dhe i mbingarkesës (Err)
 • Sipërfaqe jorrëshqitëse e sipërme
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Modalitet për peshimin e bebeve

Peshore Elektronike Profesionale 300gr DK286495 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Kapaciteti matës: 300 gramë
 • Saktësia: 0.01 gram
 • Panel plastike super cilësore ABS
 • Pllakë peshimi inoksi
 • Tregues kur bateria ka rënë
 • Ekran LCD me kontrast të lartë
 • 6 modalitete peshimi
 • Buton zerimi TARE
 • Fikje automatike
 • Aksesorë: Peshë kalibrim 50 gr, lugë për peshim ilaçesh pluhur

Peshore Elektronike Kuzhine Luge 500Gr DK282992 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Sinjalizim kur bateria duhet ndërruar Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 500 gram
 • Saktësia:+/- 0.1 gr
 • Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik
 • Buton i kyçjes HOLD

Peshore Elektronike Kuzhine 5 Kg DK282299 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia:+/- 1 gr
 • Me tas plastike polimere Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ/ML Buton zerimi automatik
 

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë

Peshore Elektronike Trupore 150Kg BA008819 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Pesha maksimale: 150 kg
 • Saktësia: 100 gr
 • 4 sensorë saktësie të lartë
 • Xham qeramik i temperuar 4 mm
 • Përmasat: 28 x 28 x 2 Cm
 • Ekran LCD 6 x 2.5 Cm
 • Sinjalizim mbipeshe/overload
 • Sinjlizim baterie të ulët
 • Bateri litiumi e përfshirë
 • Fikje automatike
 • Certifikim CE, RoHs, Intertek.