Po shfaqet përfundimi i vetëm

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
  • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë