Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 1400 W
 • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
 • Dy nivele shpejtësie
 • Buton Pulse vetëm për një përzierje
 • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
 • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
 • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
 • Çertifikime CE GS dhe RoHs
 

Perzieres Mikser Kafeje Kokteilesh

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 100W
 • Materiali: ABS + çelik inox
 • Përrmasat: lartësia 34 cm, baza 10 cm
 • 2 nivele shpejtësie deri 25.000 xhiro/minutë

Beres Akullore/Kos i Ngrire KA4014 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Fuqia: 8 W
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Makinë për akullore dhe kos 2 në 1
 • Dizajni i izolimit me dy shtresa + lëng ngrirës me cilësi të lartë
 • Performancë superiore e ruajtjes së temperaturës
 • Funksionimi i lehtë: fillon dhe ndalon me një buton
 • Vetëm për 20 minuta mund të përfundojë akullore dhe kos
 • E thjeshtë në shtëpi, larg aditivëve, e sigurt dhe e sigurt, e shëndetshme dhe e shijshme

Perzieres kafeje mikser rrahse veze 2ne1 KA3095

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Rreth këtij artikulli Perzieres kafeje mikser rrahse veze e ringarkueshme dhe shkumëzues qumështi 2 në 1 nga DSP. Dizajni ergonomik

Robot Mikser Brumatrice KM3025 6.5L 1200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 29900 L.Çmimi i tanishëm është: 17900 L.
 • Fuqia: 1200 W
 • Motor AC8840  bakri të pastër
 • 10 shpejtësi + puls
 • Koka e mikserit mund të ngrihet me shtypjen e një butoni
 • Tas inox 6,5L (SUS304) me mbulesë

Mikser Dore Rrahëse Veze 300W KM2076 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Fuqia: 300 W                                                                                                                                                        Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                          Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                                    Buton për montim/ çmontim aksesorësh 5 shpejtësi

Mikser Dore Rrahëse Veze 250W KM2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Fuqia: 250 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                               Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                 5 shpejtësi                                                                                                                                            Buton Turbo
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 150W KM2047 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 

Mikser Dore Rrahëse Veze 200W KM2021 DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 150 W                                                                                                                                                Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                                  Motor bakri të pastër 5520 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                            Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                5 shpejtësi
 • Bazë për magazinim të lehtë

Mikser Dore Rrahëse Veze 100W KM2033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1490 L.
 • Fuqia: 100 W                                                                                                                                                  Paneli inoks dhe plastikë polimere ABS                                                                                              Motor bakri të pastër 5515 2 rrahëse, 2 grepa brumi                                                                                                                              Buton për montim/ çmontim aksesorësh                                                                                                7 shpejtësi

Robot Kuzhine 7L 1300W KM3057 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 29900 L.Çmimi i tanishëm është: 17000 L.
✔️Fuqia: 1300 W ✔️Këmbë kundër rrëshqitjes për përzierje më të qëndrueshme ✔️Motor AC8840  bakër I PASTER ✔️8 shpejtësi + puls ✔️Dizajni ngritës (maja mund të ngrihet me shtypjen e një butoni) ✔️Tas inox 7L (SUS304) me mbulesë ✔️Përziejeni shpejt në 2-3 minuta ✔️Mbulesa transparente e tasit me dritare me mbushje të lehtë ✔️Mekanizëm ngritës me çelës sigurie për përdorim të sigurt dhe të lehtë ✔️Dizajni i rrotullimit planetar për përzierjen tërësisht dhe të sigurt ✔️Veshje plastik ABS me ngjyra të spërkatura ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️Lehtë për tu përdorur dhe pastruar ✔️Aksesorët: 1  trazuese (alumini i derdhur) ✔️1 grep brumi (alumini i derdhur) ✔️1 rrahëse veze (SUS304)

Brumatrice/Mikser/Rrahes 5.5L/1200W KM3043A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 11990 L.
✔️Fuqia: 1200 W ✔️Motor AC8825  alumini i veshur me bakër ✔️6 shpejtësi + puls ✔️Dizajni ngritës (koka mund të ngrihet me shtypjen e një butoni) ✔️Tas inox 5,5L (SUS304) me mbulesë tasi ✔️Përziejeni shpejt në 2-3 minuta ✔️Veshje metalike ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️E lehtë për tu përdorur dhe pastruar ✔️Dritat blu LED rreth kontrolluesit të shpejtësisë ✔️Aksesorët: 1  trazuese (alumini i derdhur) ✔️1 grep brumi (alumini i derdhur) ✔️1 rrahëse veze (SUS304)

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 400W KM3058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
      Fuqia: 400 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm 5535 AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Brumatrice Mikser Rrahese Veze 5L 1000W KM3030 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 12800 L.
Fuqia: 1000 W Kapaciteti: 5.0L Motor 8830 alumini i veshur me bakër të pastër Mekanizëm special metalik për ndryshimin e shpejtësive Sistem rrotullim planetar për përzierjen e plotë të përbërësve Tas çeliku inox special ushqimor Mbulesë transparente e ndashme që parandalon spërkatjen Dritare mbi kapak që mundëson shtimin e përbërësit gjatë përzierjes 3 aksesorë për brumosje Kontroll i shpejtësisë Kokë e përkulur për heqjen e lehtë të tasit Butoni sigurie i kyçjes së kokës

Brumatrice/Stand Mikser Dore 4L 300W KM3015 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 5600 L.
Fuqia: 300 W Tas rrotullues  4.0L  SUS201 Motor i fuqishëm AC me bakër të plotë 5 Nivele shpejtësie dhe buton Turbo 2 palë rrahëse për përzierje  dhe grepa brumi Trupi ABS i mbuluar me veshje inoks Paneli inoks dhe plastikë polimere

Brumatrice Mikser Rrahese Veze 5L 1200W KM3007 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 22500 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
Fuqia: 1200 W 3 aksesorë përzierjeje të ndryshëm Kapaciteti: 5.0 L 5 shpejtësi + funksion turbo Motor i fuqishëm bakri të pastër Tas përzierjeje prej çeliku inoks ushqimor 5,0L Mbrojtës për të parandaluar spërkatjen dhe derdhjen e përbërsve Çelës sigurie i kapakut