Po shfaqet përfundimi i vetëm

Shtrydhese Frutash/Perimesh Ekovita Plus 1200W IH38020 Arnica

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 16000 L.
• 1200 W • Goja tepër e gjerë (85 mm) • Karakteristikë e shtrydhjes së disa frutave në tërësi • Kulluese çeliku inox •  Enë për tul kapaciteti 2 lt. • Enë speciale për lëngje frutash dhe perimesh • Bllokues sigurie • Aparat që hiqet lehtësisht dhe lahen • Rubineta çeliku inox që parandalon spërkatjen • Kavanoz me lëng frutash dhe perimesh kundër shkumës • Këmbë jorreshqitese • Shtypje për fruta dhe perime • 2 mundësi të ndryshme të shpejtësisë