Po shfaqet 1–24 nga 26 përfundimegjithsej

Fshese Me Karikim E-Max Arnica NG112010

In stock

Çmimi origjinal qe: 35000 L.Çmimi i tanishëm është: 23000 L.
 • Bateri litium-jon me 8 qeliza 2500 mAh 72 Wh
 • Tregues LED i baterisë
 • Koha e punës: 40 minuta
 • Koha e përdorimit të funksionit Turbo deri në 10 minuta
 • Koha e karikimit të plotë 3.5-4 orë
 • Motori BLDC 400 W
 • Kapacitet i kontejnerit transparent të pluhurit 1,3 L
 • Zbrazje e pluhurave me një lëvizje (Push-Empty)
 • Furçë multifunksionale 2 në 1
 • Majë e ngushtë fshirëse
 • Filtrër anti alergjik HE3LF
 • Tub alumini zgjatues teleskopik
 • Filtër mbrojtës metalik
 • E lehtë për t'u përdorur dhe praktike
 • Dorezë ergonomike
 • Stacion parkimi me funksion karikimi

Fshese Me Karikim Multi Cyclone Arnica Solara

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 49900 L.Çmimi i tanishëm është: 29900 L.
 • Bateri litium-jon me 8 qeliza 2500 mAh 72 Wh
 • Koha e punës: 40 minuta
 • Motori BLDC 400 W
 • Teknologji Multi Cyklone
 • Rregullim i shpejtësisë me tre faza
 • Kapacitet i kontejnerit transparent të pluhurit 1,4 L
 • Zbrazje e pluhurave me një lëvizje (Push-Empty)
 • Dritë treguese e përcaktimit të shpejtësisë
 • Dritë treguese e baterisë
 • Furçë qilimi rrotulluese me ndriçim
 • Furçë me ndriçim rrotulluese për dysheme të fortë
 • Tub zgjatues fleksibël
 • Furçë divanësh rrotulluese
 • Furçë multifunksionale 2 në 1
 • Majë e ngushtë fshirëse
 • Filtrër Hepa 10 me mikroqeliza
 • Tub alumini zgjatues teleskopik
 • Filtër mbrojtës metalik
 • E lehtë për t'u përdorur dhe praktike
 • Dorezë ergonomike
 • Funksionimi i qetë, më i ulët se 78db
 • Stacion parkimi me funksion karikimi

Fshese Vakumi Larese/Tharese Tapicerie/Dyshemeje KD2042 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 32000 L.Çmimi i tanishëm është: 19900 L.
 • Fuqia: 800W
 • Shpejtësia e rrotullimit të furçave: 800 RPM
 • 2 rezervuarë uji të lëvizshëm
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: 1.35L
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujërave të pista: 1.25L
 • Ngrohës i integruar për tharje më të shpejtë
 • Temperatura e ajrit të nxehtë : 70℃
 • Fuqia thithëse: 18KPA
 • Furça pastrimi me rrotullim të dyfishtë
 • Aksesorët: vegla pastrimi, furçë ajri + zorrë (2,5 m), mbulesë e përparme thithëse uji (për tapete), mbulesë e përparme që thith ujin me kruajtëse (për dysheme të forta), një palë furça me rul me gëzof dhe furça me rul të drejtë secila
 • Ideale për ata që kanë kafshë shtëpiake ose fëmijë të vegjël

Fshese Vakumi Larese Tapicerie KD2041 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 11990 L.
 • Fuqia: 450W
 • Fuqia thithëse: 11KPA
 • Fuqia maksimale e absorbimit: ≥40 W
 • Rrjedha maksimale e ajrit: ≥10L/S
 • Shkalla e shkarkimit të ujit (furça e madhe/e vogël ): 400/370  ml/min
 • Klasa e mbrojtjes nga uji: IPX4
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: 1080ml
 • Kapaciteti i rezervuarit të mbeturinave: 850ml
 • Materiali i rezervuarit të ujit: Plastikë polimere ABS
 • Tubi spiral: diametri 32 mm, gjatësia 1.2 m
 • Zhurmë e ulët ≤80 dB
 • Gjatësia e kabllit: 7.0M
 • Ideal për ata që kanë kafshë shtëpiake

Fshese Me Korrent 600W KD2040 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 
 • Fuqia: 600W
 • Shkalla e vakumit: ≥18KPA
 • Energji thithëse ekuivalente me 1500 W
 • Klasë A++ energjie
 • Lloji i filtrit dalës me efikasitet të lartë ( filtër i imët)
 • Filtër i lashëm
 • Materiali i trupit: Plastikë Polimere ABS
 • Vëllimi i enës së pluhurit: 0,8 L
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pastrimi i kontejnerëve me një lëvizje
 • Aksesorë: Furçë e dyshemesë, grykë e ngushtë, grykë divan/dyshek
 • Kokë e palosshme për pastrim të lehtë nën tavolina dhe mobilje
 • Qëndrim në këmbë
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 7m
 • Përmasat: 109 x 21.5 x 17.5 cm
 • Pesha: vetëm 1.7 kg

Fshese Me Korrent 1600W KD2038 DSP Professional 21kpa

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
 • Fuqia: 1300W
 • Kapaciteti: 3.5 L
 • Fuqia thithëse: 21KPA
 • Pa qese
 • Mikrofiltër sfungjeri që lahet;
 • Tub teleskopik metalik që hapet (46 + 38cm);
 • Furça për dysheme & qilima;
 • Gyp fleksibël 1,5 m
 • Çelës me pedal  për mbledhje teli  automatik
 • Zhurmë e ulët
 • Gjatësia e kabllit: 7.0M

Fshese Me Korrent KD2031 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 
 • Fuqia: 600W
 • Shkalla e vakumit: ≥16KPA
 • Energji thithëse ekuivalente me 1400 W
 • Klasë A energjie
 • Lloji i filtrit dalës me efikasitet të lartë( filtër i imët)
 • Materiali i trupit: Plastikë Polimere ABS
 • Vëllimi i enës së pluhurit: 0,8 L
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pastrimi i kontejnerëve me një lëvizje
 • Aksesorë: Furçë e dyshemesë, grykë e ngushtë
 • Qëndrim në këmbë

Robot Pastrimi Me Navigim Experobot 3D C200 Enther®

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 14990 L.
 • 6 modalitete pastrimi
 • Me bateri të karikueshme 2600 mAh
 • Dy orë pune
 • Kur mbaron bateria kthehet vetë në bazë dhe karikohet
 • Navigim inteligjent me sensore infrared
 • Nuk ngec asnjëherë dhe shkon kudo
 • Futet edhe poshtë mobiljeve
 • Depozitë pluhuri 0.5 Litra
 • Zhurmë minimale poshtë 55 db

Robot Pastrimi Hausberg HB-3005 20w autonomi 2 ore

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
 • Siperfaqe e pastruar me nje karikim: 90-120m²
 • Aplikacioni celular Wi-Fi
 • Kontrolli i aplikacionit
 • Komandat zanore
 • Sensorë kundër rrotullimit
 • Planifikimi
 • Pastrim sistematik
 • Pastrim i pikës fikse
 • Enë pluhuri 350 ml
 • Alarmi i baterisë së ulët
 • Autonomia: deri në 2 orë
 • Koha e karikimit të parë: 6 orë
 • Niveli i zhurmës: 65 dB

Pastrues me Avull Sterilizues 1250W KD2036 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Sterilizoni ambjentet tuaja, makinat, orendite ne kohe rekord. Shume e thjeshte dhe praktike ne perdorim Fuqia 1250w Depozita ujit 350ml Sasia e avullit 20g/min Fillon per 20 sekonda Koha e avullit: nje mbushje rreth 18 minuta Kabull 5 m Aksesore: koke pllake me 2 peceta, koke e vogel me pecete, mase uji, koke e vogel me furca, maje e holle, majë e perthyer.

Fshese me Karikim DC-901 ACUM INC USA

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 22500 L.Çmimi i tanishëm është: 16000 L.
 • Fuqia thithëse: 23 KPa Kapaciteti i baterisë Li-Jon: 2000 mAh Koha e karkimit: 90 minuta Koha e punës: 40 minuta Sistem filtrimi me 4 stade Kapaciteti i koshit mbledhës: 0.6L 6 aksesorë Kokë speciale antimyk/antibakteriale për dyshekë Kokë speciale turbo për qimet e kafshëve shtëpiake
 

Fshese Korenti Vertikale Tria Pro 850W ET13312 Arnica

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
Fuqia: 850 W
Pa qese
• Dorezë e palosshme e patentuar
• Tub teleskopik i rregullueshëm i patentuar
• Sistemi thithës 3 stador
• Enë praktike pastrimi
• Filter Hepa dhe Mikro filter antialergjik
• Kabllo: 6 m
• Arritja: 7 m
• Me 3 koka aksesorë
 

Fshese Korenti Arnica Tayfun 2400W ET15102

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 10990 L.
 • Fuqia: 2400 W Përdorim me depozitë me ose pa ujë                                                                                                        Filtër i lashëm Lëvizshmëri e pakufizuar Kokë  me majë të ngushtë Komandim me  pedale                                                                                                                                  Buton ndez/fik ergonomik Filtri prej cope të lashme Konstrukt plastike polimere Kokë për pastrimin e divanëve Kabllo: 5 m

Fshese Per Pluhur/Lengje Hydra 2400W Arnica AA144B

In stock

18000 L
 • Fuqia: 2400 W
 • Materiali i tubit: Plastike
 • Kapaciteti minimal i ujit – 3 L
 • Kapaciteti maksimal i ujit – 12 L
 • Furçë rrotulluese për pastrim të thellë
 • Aksesorë për qilima dhe perde
 • Gjatesia e kabllit- 6 M
 

Fshese Me Korent Cyclone Max Tesla Arnica ET14310

In stock

Çmimi origjinal qe: 39000 L.Çmimi i tanishëm është: 24900 L.
 • Fuqia e motorit TESLA: 750 W
 • Fuqia thithëse sa një fshesë 2500W
  • Rregullim ergonomik i fuqisë së thithjes
  • Bllokim sigurie me 3 funksione
  • Teknologji Cyclone Max
  • Dorezë ergonomike
  • Montim/çmontim praktik i depozitës
  Butoni ndezës me këmbë
  Butoni i mbështjelljes së kabllit me këmbë
  • Tub me fund të ngushtë, furçë perde , aparat për pastrimin e mobiljeve
  • Furçë turbo që rrotullohet dhe largon papastërtitë e futura thellë në tapete.
  • Tub thithës teleskopik i patentuar 84 cm
  • Filtër HEPA që lahet
  • Kapaciteti i depozitës së pluhurit 3 lt
  • Sistem filtri me 3 faza shumë efikase HE3LF
  • Filtër mbrojtës i motorit që lahet
  • Zona e arritjes 8 metra

Fshese me Korent me Uje Arnica Pika ET14410

In stock

Çmimi origjinal qe: 22500 L.Çmimi i tanishëm është: 15500 L.
 • •750 W • Klasa energjitike A • Kokë e ngushtë, kokë për pastrimin e sediljeve, furçë për perde • Me performancë të lartë thithjeje •Tub thithës teleskopik •Kabllo: 5m • Zona e arritjes: 8 m •Mbështjellës automatik i kordonit •Filtër AFS që mund të lahet •Enë pluhuri 2.5 litra • Niveli i zhurmës 75 DBA

Fshese ARNICA Click Klak 600W ET13330

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
• Fuqia:600 W • Klasë A energjie • Sistem filtrash Hepa • Rezervuari i pluhurit 1.3L • Tub i ngushtë, furçë perde, aparati për pastrimin e divanëve • Tub zgjatues • Dizajn elegant ergonomik • Energji thithëse ekuivalente me 1800 W • Lidhëse për mbështjelljen e kabllove • Qëndrim në këmbë • Kabllo: 5 m

Fshese me Korent 2800W Sonifer SF2222

In stock

13500 L
  • Fuqia motorike: 2800 W
  • Fuqia e aspirimit 350 Kpa
  • Sistemi i filtrave me 4 faza me filtër HEPA
  • Sistem thithjeje i teknologjisw Multi Ciklon
  • Kapaciteti i enws sw pluhurit 4.0 L
  • Rregullator i fuqisë thithëse
  • Mbledhje automatike e kabllit
  • Tub teleskopik  çeliku
  • Aksesorë: furça për dysheme, qilima, me majë të hollë
   Gyp fleksibël me hapje të ajrit në dorezë
   Filtër Hepa që lahet

Fshese me Karikim KD2023 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 11000 L.
 
 • Fuqia: 120W
 • Kapaciteti i baterise litium-jon: 2200 mAh
 • Koha e karikimit të baterisë 4 orë
 • Jetëgjatësia e baterisë 40 minuta
 • Koha e punws: 40 Min me shpejtësi të ulët, 20 Min me shpejtësi të lartë
 • Lloji i filtrit dalës HEPA ( filtër i imët)
 • Numri i furçave të përfshira 3
 • Materiali i trupit Plastike
 • Vëllimi i enës sw pluhurit: 0,8 L
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pastrimi i kontejnerëve me një prekje
 • Furçë rrotulluese
 • Grykë e çarë
 • Sistem kompakt për ruajtje dhe karikim
 • Përshtatës AC

Fshese Thithese/Fryrese Perdorim Thate/Uje 1200W KD2035 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
✔️Fuqia: 1200 W ✔️Kapaciteti i enës së pluhurit: 20L ✔️Funksioni: Pëdorim i thatë ose me ujë ✔️Filtër që lahet ✔️Aksesorët: ✔️Tub metalik i rregullueshëm 44cm ✔️Furça e dyshemesë ✔️Furçë mobiljesh ✔️Thithje e sheshtë ✔️Tub spiral 1.2 metra ✔️Kabllo rryme 4 metër

Fshese Me Korent Multi Ciklon 1400W KD2014 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Fuqia: 1400W Kapaciteti: 3 L Tub teleskopik metalik (40 + 40cm); Furça plastike për dysheme & qilima; Sistemi multi-ciklon; Gyp fleksibël me hapje të ajrit në dorezë; Filtër që lahet; Çelës me pedal dhe mbledhje teli  automatik                                                                                          Zhurmë e ulët                                                                                                                                                Teknologji inovative Multi Ciklon

Fshese ARNICA MERLIN PRO 1000W ET13212

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5900 L.
 •    Fuqia: 1000W • Klasë A energjie
 • Fuqi thithëse sa një fshesë 2000W • Sistem filtrash Hepa • Rezervuari i pluhurit lahet me ujë • Tub i ngushtë, furçë perde, aparati për pastrimin e divanëve • Tub zgjatues • Dizajn elegant ergonomik • Qëndrim në këmbë • Kabllo: 5 m

FSHESE LARESE ARNICA HYDRA RAIN 2400W ET12101

In stock

Çmimi origjinal qe: 34000 L.Çmimi i tanishëm është: 23900 L.
 •  Fuqia 2400 W • Filter Hepa 13 • Fshin, lan dhe aromatizon njëkohësisht •  Koka larëse  tw mëdha dhe të vogla • Sistem të veçantë filtrimi të ujit • Komandim me pedale që nuk ju detyron të përkuleni • Tub spiral tip fizamonike • Furçë për perde • Aparat pastrimi shumëfunksional • Shampo e veçantë për qilima • Kabllo: 6 m

Fshese Me Korent Me Filter Uji BORA7000 2400W ARNICA

In stock

Çmimi origjinal qe: 32000 L.Çmimi i tanishëm është: 26000 L.
 • Fuqia motorike 2400 Watt
 • Sistem special i filtrit të ujit
 • Rregullimi i fuqisë elektronike të thithjes
 • Tub i ngushtë fundor, furçë perde, aparate pastrimi divanësh
 • Kokë pastrimi me pedal dhe bazë metali
 • Trup i veçantë i filtrit të ujit+ filtër i lashëm motori
 • Tub i veçantë thithës teleskopik
 • Filtër HEPA
 • Mbledhës automatik i kabllit
 • Furçë turbo
 • Mini furçë turbo
 • Furça  parketi dhe  dyshemeje
 • Tub çeliku special
 • Rrota gome pa zhurmë
 • Parfum për aromatizimin e ajrit