Po shfaqen krejt 23 përfundimet

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 3 Elemente AP1235 1800W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Fuqia totale 1800W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 600/1200 dhe 1800W
 • Me lagështues të integruar që parandalon tharjen e ajrit.
 • Me ventilator
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 44 x 54 x 24 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohës Muri Infrared Karbon SF103 2000W PATIO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 11500 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ose direkt në panel
 • 2 telekomanda
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Bazë montimi në mur e përfshirë
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Përmasat: 67 x 15 x 10 cm
 • Pesha: 2,5 kg
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi 5.000 orë pune

Ngrohes/Lageshtues/Ventilator Kuarc 4 Elemente 1600W AP1255

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 2 shkallë ngrohjeje 800 dhe 1600W
 • Me ventilator TurboFan
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Dimensionet 50 x 42 x 22 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes/Lageshtues Kuarc 4 Elemente AP1241 1600W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente AP1231 1200W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 4 Elemente 1600W KH2000

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia totale 1600W
 • Me 4 shkallë ngrohjeje 400/800/1200 dhe 1600W
 • Me enë të bashkangjitur uji që parandalon tharjen e ajrit.
 • Pesha 2.1 kg
 • Dimensionet 52 x 30 x 15 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente 1200W QH901

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia totale 1200W
 • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
 • Pesha 1.5kg
 • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
 • Fiket automatikisht kur përmbyset

Ngrohës Infrared Karbon SF102E 2000W PATIO®

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ( ka 2 copë) ose direkt në panel
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Lartësi e produktit: 82.5 cm
 • Diametri i bazës 21 cm
 • Pesha: 2,7 kg
 • Me dorezë lëkure për zhvendosje të lehtë dhe të sigurt
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi  5.000 orë pune

Ngrohes Kuarc me 3+1 Llamba 2200W NG3007Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale (4x550) 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 258x563x404 mm

Ngrohes Infrared Slim me 3 Llamba 2200W NG3003I

In stock

Çmimi origjinal qe: 11200 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 228x585x53

Ngrohes Kuarc Slim me 4 Llamba 2200W NG3003Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
Rreth produktit Ngrohes Kuarc Slim me 4 Llamba 2200W NG3003Q Slim   Stufa me kuarc e firmës Samdan ka një

Ngrohes Infrared me 3 Llamba 2200W NG3005I

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Tensioni (Volt)  220 - 230 V
 • Intensiteti 16A
 • Fuqia totale 2200W
 • pesha 5.5kg
 • Dimensionet 228x585x53

Ngrohës Profesional me Karbon WiFi Stativ Luxeva SMART-FR

In stock

Çmimi origjinal qe: 39000 L.Çmimi i tanishëm është: 29000 L.
 • Fuqia maksimale: 2500 W
 • Tensioni i furnizimit: 220-240V AC
 • Frekuenca: 50/60 Hz
 • Cilësimet e fuqisë: 1000 W / 1300 W / 1700 W / 2000 W / 2250 W / 2500 W
 • Sipërfaqja e ngrohjes: 35m²
 • Vlerësimi IP: IP 65
 • Cilësimet e kohës: 0-9 orë
 • Cilësimet e termostatit: 18-37 C˚
 • Dimensionet e produktit: 350x280x1400 mm
 • Përmasat e kutisë: 1020x170x310 mm
 • Pesha: 2,9 kg
 • Opsionet e ngjyrave: E zezë, e bardhë

Ngrohes Kuarc me 4 Llamba 2200W NG3005Q

In stock

Çmimi origjinal qe: 8800 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Rreth produktit Ngrohes Kuarc me 4 Llamba 2200W NG3005Q   Stufa me kuarc e firmës Samdan ka një fuqi prej

Furre pjekje rrethore KC3029 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
Pershkrimi Furre pjekje rrethore KC3029 Furre pjekje rrethore KC3029  Ben  pjekje të njëtrajtshme dhe krokante të picave, elementët e nxehtësisë

Furre me Mikrovale DSP KB6006 1520W 30Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 30000 L.Çmimi i tanishëm është: 18000 L.
Furre me Mikrovale DSP KB6006, shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 30Litra 1520w, 10 nivele fuqije sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale DSP KB6002 1150W 20Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 20Litra 700w, 6 opsione te ndryshme ngrohje sipas deshires tuaj.

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 1000W/1800W KD5058 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
Fuqia: 1000W+1800W Xham i zi prej kristaliti shumë rezistent Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Funksion bllokimi  për mbrojtjen e fëmijëve:                                                                                              Krijon temperatura të larta                                                                                                                                   Pa rrezatim elektromagnetik                                                                                                                                Kursim energjie dhe jetëgjatësi funksionimi Shumëfunksionale: Tiganisje, Pjekje në skarë, Ngrohje, Zierje dhe BBQ E përshtatshme për cdo lloj ene gatimi

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Fuqia: 2000 W Kontroll me Prekje. Panel prej çeliku inox. Xham i plotë kristali i zi A-Grad, madhësia 294*374mm. Treguesi i ekranit LED me 4 shifra tregon funksionet e fuqisë, temperaturës, kohëmatësit dhe kyçjes. Madhësia e produktit: 294*374*66mm.

Pjanure Me Induksion 2000W KD5049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
✔️Kurseni energji me pjanur me induksion ✔️Fuqia maksimale 2000w ✔️Suprina: kristalit i zi  A Grade 26x29cm ✔️Kontroll me prekje ✔️Ekran LED me 4 shifra ✔️8 nivele te kontrollit te fuqise ✔️fikje e kontrolluar deri ne 3 ore

Pjanur Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 2000 W Madhësia e panelit: 28*36cm Ekranit LED Kontroll rrëshqitës me prekje Temperaturë e rregullueshme Me dorezë të dyfishtë Materiali i vatrës: Kristalit i zi A Grade Paneli prej çeliku inox Kronometër me zile deri në 3 0rë

Furre Me Hell 2000W KT48 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
 • Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min Kontroll i temperaturës deri në 250 Gradë Panel 100% prej çeliku inox Fikje Automatike me sinjalizim me zile Rezistencat e ngrohjes së sipërme dhe të poshtme  prej çeliku inox Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Dritare elegante prej qelqi të temperuar rezistente ndaj nxehtësisë ; Me hell  që rrotullohet 360° dhe llambë të brendshme; Aksesorë: 1 Tave për pjekje: çelik i smaltuar 1 zgarë pjekje: çelik i kromuar 1 dorezë kapëse e taves: çelik i kromuar 1 tav për pica 30 cm 1 hell: çelik i kromuar

Furre me Mikrovale 1150W KB6001 DSP Professional

In stock

13500 L
 • Kapaciteti: 20L Fuqia: 1150W Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz 6 nivele të fuqisë Tabaka xhami me mekanizëm rrotullues 24.5 cm Koha e gatimit 30 minuta Funksion automatik për shkrirje Derë prej xhami special