Po shfaqet 1–24 nga 44 përfundimegjithsej

Pompe Uji Bidonash Me Karikim IS745003

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Fuqia: 4W
 • Lloji i pompës: Pompë e dyfishtë
 • Materiali:  plastikë industriale ABS
 • Kapaciteti i aplikueshëm: 4L  deri 20L
 • Karikim me USB nga karikuesi i telefonit
 • Koha e karikimit: 3-5 orë
 • Koha e përdorimit: 30 ditë me një karikim
 • Me indikator karikimi
 • I lehtë për t'u montuar
 • Me tub çeliku inox 304

Beres Kafeje Moka Ekspres Nr3 BL125 Feliz

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 3 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres nr 2 BL124 Feliz

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe ED13612

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhana kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Ngrohese Uji Ibrik Elektrik Inoksi 1,7L KK1167 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Trupi inox SUS304
 • Element ngrohje inoks  SS202
 • Trupi i valvulës inoks SS202
 • Dritare për të parë nivelin e ujit;
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Me dritë treguese funksionimi
 • Mbrojtje nga funksionimi pa ujë brenda
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Kordon rrotullues i rrymës  360°

Ngrohese Uji Elektrike KK1026 1.7L 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Kapaciteti: 1.7L
 • Element ngrohës i fshehur prej çeliku inox
 • Filtër i lëvizshëm dhe i lashëm
 • Fiket automatikisht kur uji vlon
 • Me dritë  led treguese ndezur/fikur
 • Mbrojtje gjatë  vlimit
 • Rrotullohet 360°
 • Prizë super e sigurtë VDE

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe Marble 97034929

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Dyshe Marble 97034981

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 2 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres Teke BL123 Pezzetti

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Kapaciteti: 1 filxhan kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Beres Kafeje Moka Ekspres 6 Filxhane BL126 Pezzetti

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Kapaciteti: 6 filxhanë kafeje
 • Ideal për të bërë kafe cilësore dhe të shpejtë në shtëpi
 • Valvul sigurie  unike të patentuar
 • I lehtë për t'u pastruar
 • Bërë nga alumini i kategorisë ushqimore
 • Dorezë bakeliti rezistent ndaj nxehtësisë
 • Larje vetëm me dorë

Rubinet Ngrohes Elektrik 3000W RY-019

In stock

Çmimi origjinal qe: 6800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Fuqia: 3000W
 • I lehtë për t'u montuar
 • Për 3 deri 5 sekonda e ngroh ujin nga 30 deri 60°
 • Temperaturë e rregullueshme e ujit
 • Trup Inoksi
 • Pjesët plastike janë plastikë industriale ABS
 • I sigurt në përdorim
 • Me sistem anti rrjedhje
 • Me ekran LED që tregon temperaturën
 

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 800W DL-203

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 800W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 600W BM1622

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia: 600W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Bisht i palosshëm për magazinim të lehtë
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.8 L MRHG2

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Duron deri 150 ℃
 • Përfshin furçë për pastrimin e lëfytit
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.65 L MRHG1

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.65 L
 • Duron deri 150 ℃
 • Përfshin furçë për pastrimin e lëfytit
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 1.5L TOPSON

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 1L TOPSON

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 1 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi 0.4L TOPSON

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks ushqimor
 • Kapaciteti: 0.4 L
 • Duron deri 150 ℃
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Qelqi+4 Filxhane 0.8L BA009342 ESTIA/GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Materiali: qelq borosilikat
 • Materiali i sitës: Inoks SUS304
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Duron deri 120 ℃
 • Përfshihen 4 filxhanë
 • E përputhshme për vatra elektrike, qeramike dhe flakë.

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1.5+2.7L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12800 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1.5+2.7 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1.2+2.3L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1.2+2.3 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Dysh Inoksi Ushqimor Premium 1+1.9L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 11200 L.Çmimi i tanishëm është: 7800 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Redukton konsumin e energjisë me 90%
 • Kapaciteti: 1+1.9 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon përcjelljen e nxehtësisë
 • I përputhshëm me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi Ushqimor Premium 1.25L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6400 L.Çmimi i tanishëm është: 4400 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Kapaciteti: 1.25 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi

Cajnik/Ibrik Inoksi Ushqimor Premium 1L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
 • Materiali: Inoksi Ushqimor Premium 18/10 (Krom/Nikel)
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Kapaciteti: 1 L
 • Me filtër të brendshëm
 • Dorezë prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përputhshme me çdo lloj vatre gatimi