Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ngrohës Infrared Karbon SF102E 2000W PATIO®

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ( ka 2 copë) ose direkt në panel
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Lartësi e produktit: 82.5 cm
 • Diametri i bazës 21 cm
 • Pesha: 2,7 kg
 • Me dorezë lëkure për zhvendosje të lehtë dhe të sigurt
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi  5.000 orë pune