Po shfaqen krejt 19 përfundimet

Ngrohes Freskues Muri MM2025 2200W MEGAMAXPRO/GER

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Përmasat: 55 x 12 x 20 CM
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent deri në 40 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Ventilator Ngrohes 2000W R1185 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 •  Fuqia: 2000 W
 • - Me bazë që rrotullohet
 • - Me termostat të rregullueshëm analog
 • - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W
 • - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje
 • - Dritë treguese e fuqisë
 • - Mbrojtje nga mbinxehja
 • - Stabilitet i shkëlqyer

Ventilator Ngrohes 2000W R1183 RAF

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
 • Fuqia: 2000 W- Mund të vendoset vertikalisht dhe horizontalisht, për t'u përshtatur në çdo hapësirë - Me termostat të rregullueshëm analog - Ka një çelës për zgjedhjen e modalitetit 1000W ose 2000W - Mundësia e funksionimit të pavarur të ventilatorit, pa ngrohje - Dritë treguese e fuqisë - Mbrojtje nga mbinxehja - Stabilitet i shkëlqyer - Dorezë mbajtëse praktike dhe e qëndrueshme - Dimensionet e pajisjes: 25x25x12cm - Pesha e pajisjes: 1 kg ​

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues JF3000G 120/3000w Montecasa Premium

In stock

Çmimi origjinal qe: 39900 L.Çmimi i tanishëm është: 22000 L.
 • Fuqia në ftohje 120 W
 • Fuqia në ngrohje 3000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 120cm x 22cm x 28cm
 • Depozite uji 7.5 Liter
 • Niveli zhurmes 67db

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1209 80/2000w MegaMax Premium

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24900 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
 • Fuqia në ftohje 80 W
 • Fuqia në ngrohje 2000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 81cm x 38cm x 33cm
 • Niveli zhurmes 65db

Kalorifer Me Vaj 2500W HB8930 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 10500 L.
 • Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 13 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Kalorifer Me Vaj 2500W HB8920 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 9800 L.
 • Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 11 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Kalorifer Me Vaj 1500W HB8900 Hausberg

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
 • Fuqia: 1500W Ngrohës vaji me 7 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi Me ndërprerës
 • Rrezatim i shpejtë i nxehtësisë dhe efikas në energji
 • Presioni i testuar për siguri

Ventilator Ngrohes 2000W AP1710 Apricot

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • 2 cilësime të nxehtësisë (1000 dhe 2000 vat).
 • - Kontroll automatik i termostatit.
 • - Çelësi i funksionit me 4 pozicione (Off, Fan, Lo, Hi).
 • - Cilësimi vetëm për ventilatorin.
 • - Termostati i brendshëm kufizues i nxehtësisë.
 • - Pajisja e sigurisë termike.
 • - Ndërprerësi i sigurisë nga renia.
 • - Drita treguese e fuqisë.

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1208 80/2000w MegaMax PRO

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
 • - Fuqia në ftohje 150 W
 • - Fuqia në ngrohje 2000 W
 • - Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • - Me 3 nivele gradimi
 • - Timer për të caktuar kohën që do të punojë
 • - Me rrota praktike për t’u lëvizur
 •    Me telekomandë për ta komanduar n distancë
 • - Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • - Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • - Përmasat 70cm x 30cm x 25cm

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba MEGAMAX GERMANY

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesie
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Kalorifer me Vaj 2500W KD3022 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Fuqia: 2500W Ngrohës vaji me 11 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi Me ndërprerës Me varëse peshqiri Madhësia e aparatit: 51*24*62.5CM

Kalorifer me Vaj 2000W KD3021 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Fuqia: 2000W Ngrohës vaji me 9 fletë 3 nivele të ngrohtësisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe dorezë për lëvizje të lehtë Dritë treguese funksionimi Me ndërprerës Me varëse peshqiri Madhësia e aparatit: 43*24*62.5CM

Ngrohes Qeramik me Ajer 2000W KD3008 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3600 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2000W Dritë treguese funksionimi Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Siguresë e ruajtjes termike e integruar
 • Timer për kohën e fikjes Madhësia e ngrohëses: 21.5*13.5*24.5CM

Ngrohes Qeramik me Ajer 1500W KD3007 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
Fuqia: 1500W Drita treguese e energjisë Termostat i rregullueshëm Mbrojtja nga mbinxehja Sigurese e ruajtjes termike e integruar Madhësia e makinës: 20*14.5*25.5CM

Ngrohes Qeramik me Ajer 2000W KD3006 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia: 2000W Dritë treguese funksionimi Termostat i rregullueshëm Mbrojtje nga mbinxehja Siguresë e ruajtjes termike e integruar
 • Madhësia e ngrohëses: 21*14.3*28.5CM

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba KM1717 SIMTECH

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Elementi i ngrohjes PTC Qeramike
 • 30% Kursim Energjie
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba ECCOWIND EW1902

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.
 • Shpejtesi ajri 12 km/orë

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba HW2034 Montecasa

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.