Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ngrohes Freskues Muri MM2025 2200W MEGAMAXPRO/GER

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Përmasat: 55 x 12 x 20 CM
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent deri në 40 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.