Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë ndërtimit cilësor te metalit ALIAZH ALUMINI kunder ndryshkjes, ajo është e lehtë por shumë e fortë. Ka radhë, të cilët ju ofrojnë hapësirë ​​shtesë për rrobat duke i hapur ato.

Tharëse Nderese rrobash vertikale me 3 nivele

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
Rreth artikullit Tharëse Nderese rrobash vertikale është ideale për hapësira të brendshme te vogla. Falë ndërtimit cilësor me tuba metalik

Nderese Tharese Rrobash Venus BA172225

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Rreth artikullit Nderese Tharese Rrobash Venus Nderese Tharese Rrobash Venus është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë

Nderese Tharese Rrobash Charlie BA001457

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
Rreth artikullit Nderese Tharese Rrobash Charlie Nderese Tharese Rrobash Charlie BA001457 është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme.