Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Mulli Kafe dhe Farash KA3083 120W DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Fuqia: 120 W Motorr bakri të pastër  5420 Kapaciteti i rezervuarit të kokrrave të kafesë 250 g Kapaciteti i enës të kafesë së bluar :180 g Sistem bluarjeje të sheshtë. 31 cilësime të bluarjes në tre nivele: i trashë, i mesëm, i imët Bluani 2-12 filxhanë kafe automatikisht sipas zgjedhjes tuja Sistem i mbrojtjes nga ndërprerja e energjisë Sistem mbrojtjeje nga mbinxehja: pas 5 minutash punë të pandërprerë fiket automatikisht. Enë të heqshme për pastrim dhe përdorim të lehtë

Mulli Kafe Erezash Farash KA3001A Red 200W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Fuqia: 200 W Kapaciteti: 50g Motor bakri i pastër AC 5420 Tas dhe tehe prej çeliku inox Trupi inox Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt                                                                                                                                                    Dizajn modern ergonomik

Mulli Kafe Grirese Farash KA3002 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Fuqia: 200 W Kapaciteti: 50g Motor bakri i pastër AC 5420 Tas dhe tehe prej çeliku inox Trupi inox Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt Dizajn modern ergonomik

Mulli Kafe Erezash Farash KA3045 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
Fuqia: 200 W Kapaciteti: 75g Motor bakri i pastër AC 5420 Tas dhe tehe prej çeliku inoxTrupi inox Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt                                                                                                                                                    Dizajn modern ergonomik                                                                                                                  Me puls

Mulli Kafe Erezash Farash KA3036 300W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Fuqia: 300 W Kapaciteti: 100 g Motor bakri i pastër AC 5425 Tas dhe tehe prej çeliku inox Trupi inox Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt                                                                                                                                                    Dizajn modern ergonomik

Mulli Kafe Erezash Farash KA3001 200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Fuqia: 200 W Kapaciteti: 50g Motor bakri i pastër AC 5420 Tas dhe tehe prej çeliku inox Trupi inox Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt Dizajn modern ergonomik

Mulli Per Kafe Ereza Fara KA3025 650W DSP Professional

In stock

5000 L
Fuqia: 650W
Kapaciteti: 100g
Shpejtësi e lartë: farat e thara mund të bluhen  plotësisht për 30-180 sekonda
Dhoma e bluarjes: prej çeliku inox me cilësi të lartë, në mënyrë që të arrihet efektiviteti i bluarjes
Motor me shpejtësi të lartë  deri në 25000 xhiro për minutë
Thika SS 304 super rezistente
Ftohje me ajër
Siguresë për mbrojtje nga mbinxehja
Panel 100 % inoks special
Aksesorët: 1 set thika rezervë, 2 siguresa, furçë pastrimi

Mulli Kafe Erezash Farash KA3002A 200W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
Fuqia: 200 W Kapaciteti: 50g Motor bakri i pastër AC 5420 Tas dhe tehe prej çeliku inox Trupi PP Sistemi i sigurisë - funksionon vetëm kur kapaku është i vendosur në mënyrë të sigurt Dizajn modern ergonomik