Po shfaqet përfundimi i vetëm

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
  • Fuqia: 1400 W
  • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
  • Dy nivele shpejtësie
  • Buton Pulse vetëm për një përzierje
  • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
  • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
  • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
  • Çertifikime CE GS dhe RoHs