Po shfaqet 1–24 nga 43 përfundimegjithsej

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Dore 500W KM1149 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 500 W
 • Motor i plotë bakri
 • Materiali: çelik inox + Plastikë polimere ABS
 • Me 2 shpejtësi
 • Teh inoks në formë S
 • Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë
 • Montim/çmontim me një lëvizje

Blender dore KM1151-Bardhe 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.

Fuqia: 250 W. Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm. Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512. Funksionim me 2 shpejtësi. Shufra inox 304 + trup plastik ABS. Trup i ndashem. Tehe me dy fletë çeliku inox. Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme.

Blender dore KM1151-BLUE 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm
 • Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512
 • Funksionim me 2 shpejtësi
 • Shufra inox 304 + trup plastik ABS
 • Trup i ndashem
 • Tehe me dy fletë çeliku inox
 • Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme

Perzieres Mikser Kafeje Kokteilesh

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 100W
 • Materiali: ABS + çelik inox
 • Përrmasat: lartësia 34 cm, baza 10 cm
 • 2 nivele shpejtësie deri 25.000 xhiro/minutë

Robot Mikser Brumatrice KM3055 2000w 10 Litra DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 39900 L.Çmimi i tanishëm është: 23900 L.
 • Fuqia: 2000 W
 • Motor bakri i pastër 9840
 • Veshje metalike
 • Ekran dixhital
 • Strehimi ABS + çelik inox
 • Kapaciteti: 10L
 • tas inox i lëvizshëm me dorezë
 • Mbulesa transparente e tasit me dritare;
 • 0 nivel + 6 shpejtësi + puls + tregues LED
 • Koka e anuar për qasje të lehtë në përzierje
 • Menyra e rrotullimit planetare;

Mikser 2ne1 KM3034 350w 3.2L DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
Fuqia: 350 W
Kapaciteti i tasit: 3.2L
Motorri i plotë bakri 5530 me termostat
5 shpejtësi dhe butonin e nxjerrjes

Robot Mikser Brumatrice KM3051A RED 1500w 8L DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 32500 L.Çmimi i tanishëm është: 19500 L.
Fuqia: 1500 W Mbulesa  plastik ABS me ngjyra të spërkatura; Tas çelik inox 8L me doreza të dyfishta horizontale; Celes me drite LED me 6 nivele te shpejtësisë dhe me kontrollin e pulsit;

Robot Mikser Brumatrice KM3059 2000w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 39900 L.Çmimi i tanishëm është: 23900 L.
Fuqia: 2000 W
Mbulesa  plastik ABS me ngjyra të spërkatura;
Tas çelik inox 10L me doreza të dyfishta horizontale;
Celes me drite LED me 8 nivele te shpejtësisë dhe me kontrollin e pulsit;
Pajisja baze per pergatitjen e embelsirave dhe brumeve te ndryshem, vjen me tre lloj aksesoresh. ideale per brume te forte

Mikser Dore Rrahese Veze KM2075 300w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
Fuqia: 300 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2069 250w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 250 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2068 250w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
Fuqia: 250 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje Me mbajtese te veten.

Mikser Dore Rrahese Veze KM2064 300w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Fuqia: 300 W Me 5 shpejtësi Rrahese vezësh 2 cope çelik special Perzierse brumi 2 cope celik special Montim/çmontim me një lëvizje

Blender dore KM1052 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Fuqia: 1000 W
Motor bakri DC2737;
Shufra për përzierje çeliku inox, e ndashme ;
Teh çeliku inox;
Shpejtësia e ndryshueshme pa shkallë;

Blender dore KM1150 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 1000 W
Me rregullator  shpejtësie
7812 motor tërësisht bakri
Materiali: çelik inox ABS+
Dy tehe çeliku inox
Koke çeliku inox i ndashëm

Blender dore KM1117 600w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 600 WMe 2 shpejtësiMe thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 4 në 1 KM1116 700w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 600 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1040 700w DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 500 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender dore KM1024 400w DSP Professional me gote

In stock

Çmimi origjinal qe: 4300 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 400 WMe 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 800 ml Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 7në1 KM1037 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
7 funksione ne nje pajisje Fuqia: 500 W Me 2 shpejtësi Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1093 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Fuqia: 700 W Me 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1091 400W DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 400 W Motori: DC 5712 me bakër të pastër Pjesët plastike: plastikë polimere ABS Pjesët metalike: inoks Tehet S/S: çelik special Me 2 shpejtësi Rrahese vezësh: çelik special Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Dore KM1081 800W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
✔️Fuqia: 800 W ✔️Motorr DC 8112 bakër i plotë ✔️Materiali: ABS & çelik inox ✔️Dy shpejtësi te modifikueshme ✔️Thika inox SS304 me 2 tehe ✔️Pjesë të ndashme SS201 për përdorim dhe pastrim të lehtëBlender

Blender Set 3ne1 KM1146 1000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
  Fuqia: 100W Motor bakri të pastër 2 tehe SS çeliku special Shpejtësi e rregullueshme Buton Turbo Rrahëse veze inoksi Gotë 0.7 L RRAHSE VEZE INOKS