Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Furre pjekje rrethore KC3029 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
Pershkrimi Furre pjekje rrethore KC3029 Furre pjekje rrethore KC3029  Ben  pjekje të njëtrajtshme dhe krokante të picave, elementët e nxehtësisë

Furre me Mikrovale DSP KB6006 1520W 30Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 30000 L.Çmimi i tanishëm është: 18000 L.
Furre me Mikrovale DSP KB6006, shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 30Litra 1520w, 10 nivele fuqije sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale DSP KB6002 1150W 20Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 20Litra 700w, 6 opsione te ndryshme ngrohje sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale 1150W KB6001 DSP Professional

In stock

13500 L
  • Kapaciteti: 20L Fuqia: 1150W Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz 6 nivele të fuqisë Tabaka xhami me mekanizëm rrotullues 24.5 cm Koha e gatimit 30 minuta Funksion automatik për shkrirje Derë prej xhami special