Po shfaqet përfundimi i vetëm

Mbajtese Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
Mbajtëse Gjalpi Qelqi 98402 Paşabahçe® 20x13x7 cm siguron freskinë dhe aromën për një kohë të gjatë dhe mbron gjalpin nga ndikimet negative të jashtme!