Po shfaqet përfundimi i vetëm

Makine Qethje me Korrent 90268 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
  • Fuqia: 5W
  • Tehet prerëse: titanium
  • Tehe që vetëmprihen
  • Me varëse
  • Me adaptor dhe kordon industrial
  • Efekti i prerjes ultra të shkurtër 0,2 mm
  • Aksesorët: Krehëra 1.5, 4.5, 6 mm+ përshtatës + furçë pastrimi + vaj lubrifikues