Po shfaqet 1–24 nga 26 përfundimegjithsej

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1002 40W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 40 W
 • Kapaciteti: 1 L
 • Motor bakri i plotë
 • Materiali: Plastikë ABS & AS
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë

Blender Me Gote Qelqi ZBL920YL 600W ZANUSSI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Me dy shpejtësi
 • Me funksion Pulse
 • Me 4 tehe prej çeliku special
 • Me një enë qelqi 1.5L, me hapje për shtimin e lëngjeve
 • Bazë jo rrëshqitëse me venduza silikoni
 

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 1400 W
 • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
 • Dy nivele shpejtësie
 • Buton Pulse vetëm për një përzierje
 • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
 • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
 • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
 • Çertifikime CE GS dhe RoHs
 

Berese buke 850W 1,5kg Bread&Co 1500 Cecotec

Available on backorder

14900 L

Bread&Co 1500 PerfectCook. Beres buke 850 W, 1,5 kg, 15 programe, 15 ore te programueshme, 2 elemente ngrohjeje, Enë jo ngjitëse e përshtatshme për pjatalarëse, libër recetash

Blender dore 1500w Katana 15B Me Gote Cecotec

Available on backorder

6490 L

Katana 15  B Blender dore me 1500 W dhe 4 tehe të zeza shumë të forta të veshura me titan për të përzier edhe ushqimet më të forta. Me PerreoMove, një sistem që lëviz tehet lart e poshtë për t'u përzier më shumë me më pak përpjekje. Këmbë XL tepër e gjatë, kapuç kundër spërkatjes, përzgjedhës progresiv i shpejtësisë me funksion Turbo dhe një gotë 800 ml me kapak.

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer KJ3043 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Motori: motor bakri të pastër
 • Enë lëngu 0.3 L
 • Enë mbetjesh 1 L
 • Nivel zhurme i ulët
 • Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me këmbë kundër rrëshqitjes
 • Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer KJ3033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori: motor bakri të pastër
 • Nivel zhurme i ulët
 • Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Me këmbë kundër rrëshqitjes
 • Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
 • Gjatësia e kabllit: 1.2 m.

Shtrydhëse frutash/perimesh/Slow Juicer KJ3022 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 18800 L.Çmimi i tanishëm është: 11300 L.
 • ✔️Fuqia: 150 W ✔️Motori: motor bakri ✔️Shpejtësia: 115 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 0.5 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.5 litra
 • ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                        ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                        ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse Agrumesh KJ1075 40W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia: 40 W
 • Kapaciteti: 0.4L
 • 4420 motor bakri i plote
 • Materiali: ABS & AS
 • Rrotullimi me dy kahe
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë

Shtrydhëse Agrumesh KJ1079 350W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Fuqia: 350W
 • Kapaciteti: 0.4L
 • Motori: 635C motor bakri i pastër
 • Paneli:  plastikë polimere ABS
 • Filtër  për kullimin e lëngut
 • Dorezë shumë praktike  për lehtësi gjatë shtrydhjes
 • Dalje e lëngut nga fyt inoksi antipikim
 • Dy kone rrotulluese për  agrume të çdo madhësie
 • Montim/çmontim me vetëm një lëvizje për pastrim të lehtë

Blender Me Tehe Titani 11833 1000W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 14900 L.
 • Ka 3 funksione Pulse, Smoothie dhe Ice Crushing
 • Me 6 tehe prej titani
 • Me një enë qelqi 1.5L, e cila përfshin një vrimë për shtimin e lëngjeve dhe një matës kapak
 • Me kontrollues shpejtësie me shumë pozicione
 • Bazë jo rrëshqitëse me venduza silikoni
 • Fuqia: 1000 W
 

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3057 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 14000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Karakteristikat: Fuqia: 1000 W Motori: motor bakri të pastër TPS-9912 2 shpejtësi: 14000-18000 RPM, Nivel zhurme i ulët Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2 L Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L Tehe të tipit S Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm Mbrojtje nga mbinxehja Diametri i fytit hyrës: 8,3 cm Me këmbë kundër rrëshqitjes Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi Gjatësia e kabllit: 1 m.

Shtrydhëse frutash/ perimesh/ Slow Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3071 250W

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.
✔️Fuqia: 250 W ✔️Motori: motor bakri TLC-8037 ✔️Shpejtësia: 55 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 1 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.7 litra ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                                  ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                                  ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/ perimesh/ Slow Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3070 150W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
✔️Fuqia: 150 W ✔️Motori: motor bakri TPS-9912 ✔️Shpejtësia: 115 rpm ✔️Diametri i hyrjes së ushqimit: 7.6 cm ✔️Kapaciteti i enës së lëngut: 0.5 litër ✔️ Kapaciteti i enës së mbetjeve: 0.5 litra                                                                                            ✔️Mbledhje automatike e mbetjeve,                                                                                                                  ✔️ E lehtë për t'u pastruar,                                                                                                                                  ✔️Zhurmë minimale ✔️Sistem i integruar i ndalimit të pikimit me vulë gome ✔️Funksioni i kundërt: kur lënda e parë bllokon vidën, rrotullohet në drejtimin e kundërt ✔️Madhësia e produktit: 230x120x455mm ✔️Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer DSP PROFESSIONAL KJ3007 600W

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7990 L.
Fuqia: 600 W
Motori: motor bakri të pastër
 Me 2 shpejtësi
Nivel zhurme i ulët
Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2.5 L
Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L
Tehe të tipit S
Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Diametri i fytit hyrës: 8.3 cm
Me këmbë kundër rrëshqitjes
Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
Gjatësia e kabllit: 1 m.

Shtrydhese/Frutash/Perimesh Power Juicer KJ3003A 850W DSP

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
 • Fuqia: 850W Kapaciteti enës së mbeturinave   2.0L; Kapaciteti enes së lëngut 1L Sistem i ndërprerësit të sigurisë; Sistemi i tehut / grires me cilësi të lartë S / S; Dimensioni i grykës së frutave: 75 mm; Këmbë silikoni kundër rrëshqitjes; Panel prej çeliku inox (S / S 304); Kordoni i rrymës: 120cm; Me çelës me 2 nivele shpejtesie

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer HÖFFMAN HM3003 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 14900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Karakteristikat:
Fuqia: 1000 W
Paneli: inoks+plastikë ABS
Motori: motor bakri të pastër
 Me 2 shpejtësi
Nivel zhurme i ulët
Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2 L
Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L
Tehe të tipit S
Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Diametri i fytit hyrës: 7.5 cm
Me këmbë kundër rrëshqitjes
Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
Gjatësia e kabllit: 1.2 m.

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1060 25W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Fuqia: 25 W
 • Kapaciteti: 0.7L
 • 4420 motor bakri i plote
 • Me rifinitura inox
 • Materiali: ABS & AS
 • Rrotullimi me dy drejtime
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë

Shtrydhëse agrumesh/ Citrus juicer DSP PROFESSIONAL KJ1051 160W

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
Fuqia: 160W Paneli: Inoks dhe plastikë polimere ABS Filtër i rregullueshëm për kullimin e lëngut Dorezë shumë praktike inoksi për lehtësi gjatë shtrydhjes Dalje e lëngut nga fyt inoksi antipikim Dy kupa rrotulluese për agrume të çdo madhësie Montim/çmontim me vetëm një lëvizje për pastrim të lehtë

Shtrydhëse agrumesh/ Citrus juicer DSP PROFESSIONAL KJ1049 90W

In stock

Çmimi origjinal qe: 5200 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Fuqia: 90W Paneli: Inoks dhe plastikë polimere ABS Thikë e inkuadruar në kapak për prerjen e agrumeve Efikase: shtrydh 6 portokalle në 60 sekonda; E sigurt: pret dhe shtrydh me kapakun  e mbyllur E shpejtë : Pret dhe shtrydh vetëm në një veprim; Dorezë shumë praktike inoksi për lehtësi gjatë shtrydhjes Dalje e lëngut nga fyt inoksi antipikim Dy kupa rrotulluese për çdo madhësi fruti Montim/çmontim me vetëm një lëvizje për pastrim të lehtë

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1047 40W DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3600 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 40 W
 • Kapaciteti: 0.85 L
 • Motor bakri i plote
 • Me rifinitura inox
 • Materiali: ABS & AS
 • Rrotullimi me dy drejtime, dy koka shtrydhjeje
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë
 • Fikje automatike

Shtrydhëse agrumesh/ Citrus juicer DSP PROFESSIONAL KJ1043 130W

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 5900 L.
KARAKTERISTIKA: Fuqia: 130W Motor bakri të pastër 100% Paneli: Inoks dhe plastikë polimere ABS Dorezë shumë praktike inoksi për lehtësi gjatë shtrydhjes Dalje e lëngut nga fyt inoksi antipikim Kupë rrotulluese inoksi special Montim/çmontim me vetëm një lëvizje për pastrim të lehtë

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1009 25W DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Fuqia: 25 W
 • Kapaciteti: 0.5L
 • Motor bakri i plote
 • Me rifinitura inox
 • Materiali: ABS & AS
 • Rrotullimi me dy drejtime
 • Pjesë të shkëputshme për përdorim dhe pastrim të lehtë

Shtrydhëse Agrumesh/Citrus Juicer KJ1016 40W DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Dalja: 40W Kapaciteti: 0.7L Dy kone shtrydhje Materiali i kavanozit dhe mbulesës: AS KRrotullim me dy drejtime; Pjesë të ndashme për funksionim dhe pastrim të lehtë