Po shfaqet përfundimi i vetëm

Depilator me Lazer Rigjenerues Lekure 70152 DSP Professional

In stock

13990 L
Lazeri DSP heq qimet ne cdo pjese te trupit pergjithmone mbas disa aplikimeve. Eshte metoda me e  sigurte, pa dhimbje, pa lendime, dhe rigjeneruese. Boll me metodat e vjetra me dhimbje apo shume te shtrenjta.