Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Kulluese Inoksi Premium 26cm 94030697 VENUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Inoks Premium Ushqimor
 • Përmasat: 14 x 14 x 26 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Tenxhere/Kullese Makaronash Inoksi Premium Ø24cm 6L VIVALDI

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Përmasat: Ø 24 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6 Lt
 • Kullesë inoksi ushqimor e integruar
 • Kapak inoksi
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • I përshtatshëm për lavastovilje
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre gatimi

Tharese Sallate DK700030

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
 • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
 • Përmasat: 18 x 23 x 14 cm

Tharese Sallate 4.75L AK336218 PlastArt®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Materiali i konstruktit: plastikë polimere
 • Kapaciteti: 4.75 L
 • Dorezë dhe fund jorrëshqitës
 • Përmasat: 16 x 26 x 15cm