Po shfaqen krejt 10 përfundimet

Kondicioner Ftohes Freskues Portabel KD3074 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 13500 L.
 • Fuqia në ftohje 65 W
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 15 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 120 °
 • Përmasat 30 x 40 x 75cm,
 • Nivel i ulet i zhurmave me pak se 65db

Kondicioner Ftohes Freskues Portabel KD3072 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia në ftohje 65 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 15 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 120 °
 • Përmasat 59cm x 23.5cm x 26.5cm
 • Nivel i ulet i zhurmave me pak se 65db

Ngrohes Freskues Muri MM2025 2200W MEGAMAXPRO/GER

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Përmasat: 55 x 12 x 20 CM
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent deri në 40 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues JF3000G 120/3000w Montecasa Premium

In stock

Çmimi origjinal qe: 39900 L.Çmimi i tanishëm është: 22000 L.
 • Fuqia në ftohje 120 W
 • Fuqia në ngrohje 3000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 120cm x 22cm x 28cm
 • Depozite uji 7.5 Liter
 • Niveli zhurmes 67db

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1209 80/2000w MegaMax Premium

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 24900 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
 • Fuqia në ftohje 80 W
 • Fuqia në ngrohje 2000 W
 • Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • Me panel me prekje
 • Me 3 nivele gradimi
 • Timer për të caktuar kohën që do të punojë deri 7 ore
 • Me rrota praktike për t’u lëvizur
 • Me telekomandë për ta komanduar ne distancë
 • Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • Përmasat 81cm x 38cm x 33cm
 • Niveli zhurmes 65db

Air Cooler 3 ne 1 Ngrohes Ftohes Jonizues MM1208 80/2000w MegaMax PRO

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 19900 L.Çmimi i tanishëm është: 9990 L.
 • - Fuqia në ftohje 150 W
 • - Fuqia në ngrohje 2000 W
 • - Proces Jonizimi ( gjatë ngrohjes ) nuk than ajrin .
 • - Me 3 nivele gradimi
 • - Timer për të caktuar kohën që do të punojë
 • - Me rrota praktike për t’u lëvizur
 •    Me telekomandë për ta komanduar n distancë
 • - Për një freskim më efikas mjafton t’i mbushësh depozitën me ujë ose akull
 • - Fletë të brendëshme të lëvizshme për qarkullim ajri 360 °
 • - Përmasat 70cm x 30cm x 25cm

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba MEGAMAX GERMANY

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesie
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba KM1717 SIMTECH

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Elementi i ngrohjes PTC Qeramike
 • 30% Kursim Energjie
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba ECCOWIND EW1902

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.
 • Shpejtesi ajri 12 km/orë

Ngrohes Freskues Muri Pa Tuba HW2034 Montecasa

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Me fuqi 1000W dhe 2000W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Me dy nivele nxehtësie
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent nga 20 deri në 25 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.