Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Aparat Kafe Turke Filter 2ne1 KA3049 2 x 400W DSP Professional

Available on backorder

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
  Zbuloni komoditetin dhe shijen e fundit të kafesë tradicionale  me Aparat Kafe Turke Filter 2ne1 KA3049 nga DSP Professional!

Aparat Kafe Turke Filter KA3047 400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Fuqia: 400W Kapaciteti: 250ml  do të thotë bën 4 filxhanë njëherësh Me funksion parandalimi të djegies në të thatë                                                                              Sinjalizues me dritë: ndezur / fikur dhe filloi/mbaroi procesi                                                  Me mbrojtje nga derdhja                                                                                                                          Filtri i përhershëm i stilit kon Me treguesi të nivelit të ujit në rezervuar Gotë plastike rezistente ndaj nxehtësisë

Aparat Ekspres Kapsula Kafe Bluar KA3046 1450W 19 Bar DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 14400 L.
Fuqia: 1450W                                                                                                                                                Punon me çdo lloj kapsule të tregut dhe me kafe të bluar Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 0.8L Rezervuar uji i lëvizshëm transaprent Pompë: 19 bar                                                                                                                                                          Ngrohet për 25 sekonda Futni dhe nxirrni kapsulën manualisht Tregues kur është gati për përdorim Me sistem kursimi të energjisë