Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH0455 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
 • Gjatësia: 31 cm
 • Gjerësia: 2 cm

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH2516 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
 • Gjatësia: 27 cm
 • Gjerësia: 2 cm

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026782 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 25 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX026805 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 42 cm
 • Gjerësia: 2.5 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

Kapese Shumefunksionale Inoksi MX034268 KANELOPULOS PRO

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Marka: Kanellopoulos Professional
 • Materiali: Inoks Premium dhe Plastikë Polimere
 • Përmasat: 40 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi