Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 600ml BAMBUM GINZA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 600ml BAMBUM GINZA është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me stil, komoditet,i dhe cilësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 350ml BAMBUM GINZA

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoks/Bambu 350ml BAMBUM GINZA është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me stil, komoditet,i dhe cilësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoksi 350ml EU024289

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoksi 350ml EU024289 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!

Kafetiere Me Shtypje Inoksi 600ml AK154

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Kafetiere Me Shtypje Inoksi 600ml AK154 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen ose çajin e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!