Po shfaqet përfundimi i vetëm

Kafetiere Me Shtypje Piston Inoksi 350ml 3197617

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Kafetiere Me Shtypje Piston Inoksi 350ml 3197617 është ideale për ata që duan të bëjnë kafen e tyre të preferuar me komoditet, lehtësi dhe thjeshtësi!