Po shfaqet 1–24 nga 65 përfundimegjithsej

Hekur Qeramik Me Avull 2200W BA014100 ESTIA GR

In stock

3700 L
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 320 ml
 • Fluks avulli: 20gr/minutë
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23.2 x 11.8 CM
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD6016 2000W DSP Professional

In stock

8000 L
 • Fuqia: 2000W
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes së avullit të vazhdueshëm
 • Fluks avulli: 40 g/min
 • Koha e ngrohjes: 35-45 sekonda
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • Panel plastikë PP dhe çeliku inox
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.5 L
 • Tub avulli:1.15M
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja;
 • Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit;
 • Me pompë
 • Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1348 2200W DSP Professional

In stock

2400 L
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 280 ml
 • Vëllimi i avullit: 25 g/min
 • Madhësia e pllakës: 22.5 x 12.3 cm
 • Temperaturë e rregullueshme
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / spërkatje / avull i qëndrueshëm / avull vertikal
 • Me buton për shpërthim momental avulli
 • Me buton për vetëpastrim

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1346 1500W DSP Professional

In stock

3000 L
 • Fuqia: 1500W
 • Ekran LED
 • Materiali: Plastikë polimere ABS
 • Depozitë 250 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 30 g/min
 • Koha e ngrohjes: 15 sekonda
 • 15 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 50 ml

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1164 1500W DSP Professional

In stock

3000 L
 • Fuqia: 1500W
 • Depozitë 240 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 25 g/min
 • Koha e ngrohjes: 30 sekonda
 • 10 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 100 ml

Hekur Qeramik me Avull KD1133 2200W DSP Professional

In stock

2900 L
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300 ml
 • Shpejtësia e avullit: 20±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 24,2 x 13,0 cm
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim të fuqishëm të avullit momental
 • Me buton për vetëpastrim
 • Kordon 1.6m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1120 2400W DSP Professional

In stock

7500 L
 • Fuqia: 2400 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 38±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,7 x 12 cm
 • Me vetëpastrim
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1106 2200W DSP Professional

In stock

6400 L
 • Fuqia: 2200 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 30±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,3 x 12,2 cm
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1086 1600W DSP Professional

In stock

3200 L
 • Fuqia: 1600W
 • Depozitë 350 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • 18 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Buton për avull të fortë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Fikje automatike pas 20 minutash
 • Me pompë brenda
 • Me efekt antibakterial

Thekese Buke Toaster 1400W KC2046 DSP Professional

In stock

3300 L
 • Fuqia: 1400 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje për 4 feta Madhësia e folesë: 25.2x3.2x11.5cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD6019 2000W DSP Professional

In stock

9900 L
 • Fuqia: 2000W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel plastikë PP dhe çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.1 L Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë                                                                                                                                                      Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1122 2400W DSP Professional

In stock

3600 L
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 400 ml
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Kontroll i ndryshueshëm i avullit deri 35 mg/minutë
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23 x 12.5 CM

Grill BBQ Zgare KB1057 2000W DSP Professional

In stock

4200 L
Rreth Produktit Grill BBQ Zgare KB1057 2000W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një

Grill Zgare e Shendetshme KB1082 2000w DSP Professional

In stock

5900 L
Rreth Produktit Grill Zgare e Shendetshme KB1082 Me këtë Grill te fuqishem 200w ju mund të shijoni lloje të ndryshme

Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W DSP Professional

In stock

4900 L
Rreth Produktit Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me

Tostier Arepa 1200w KC1228 DSP Professional

In stock

4500 L
Karakteristikat e Arepas Arepa është një petë e sheshtë, e rrumbullakët, pa maja me kokrra misri të njomur, të bluar, ose

Tostiere Grill 900w KC1212 DSP Professional

Out of stock

3200 L
Rreth Produktit Tostiere Grill 900w KC1212 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Vafle Grill 750w KC1209 DSP Professional

In stock

4200 L
Fuqia: 750 W
Madhësia e pjatës: 23.0*13.3*1.1cm
Pllaka e zëvendësueshme: sanduiç, skarë, vafle
Sipërfaqe dekorative inox
Dorezë e ftohtë ne prekje
Veshje jo ngjitëse
Treguesi i dritës së fuqisë dhe gatishmërisë
Kontroll automatik i temperaturës
Qëndron në këmbë për ruajtjen dhe kursimin e hapësirës
Këmbë kundër rrëshqitjes

Tostiere Grill 1400w KC1177 DSP Professional

In stock

3500 L
Rreth Produktit Tostiere Grill 1400w KC1177 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Grill 800w KC1170 DSP Professional

In stock

1990 L
Rreth Produktit Tostiere Grill 800w KC1170 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Hekur qeramik me Avull KD1126 2200W DSP Professional

In stock

2700 L
Fuqia2200W Funksion i Thatë, Spërkatje, Avull;
Depozite 340ml
Avull i rregullueshëm; Shpërthim avulli 17gr/min; Avull vertikal; Vetëpastrim; Temperaturë e rregullueshme; Ruajtje nga mbinxehja
pllaka 12.5x13.1cm
Aparati 30.5x12.5x15.8cm
Kordon 1.6m

Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional

Out of stock

2400 L
Rreth këtij artikulli Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional është ideal për ata prej  që kërkojne një

Thekese Buke Toaster 850W KC2045 DSP Professional

In stock

2990 L
 • Fuqia: 700-850 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje me 2 feta Madhësia e folesë: 13.5x3.8x12.0 cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Hekur me Avull 2200W KD1097 DSP Profesional

Out of stock

2100 L
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Pllakë me veshje qeramike ✔️Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 275 ml ✔️Shkalla e avullit: 15-25 g/min ✔️Madhësia e pllakes: 22,0*11,65 cm ✔️Madhësia e plotë e paisjes: 27,5*11,65*13,85 cm ✔️Funksioni: Tharje / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal ✔️Shpërthim i fuqishëm i avullit ✔️Me Vetëpastrim