Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Tigan Gize 30cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 47.5
Gjerësia e tiganit (cm) 31.9
Lartësia e tiganit (cm) 5.5
Thellësia e tiganit (cm) 4.5
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 4.5
Diametri i poshtëm (cm) 18
 

Tigan Gize 20cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 31.8
Gjerësia e tiganit (cm) 20.5
Lartësia e tiganit (cm) 4.1
Thellësia e tiganit (cm) 3.1
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 4.5
Diametri i poshtëm (cm) 18
 

Tigan Gize 15cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
Tigani prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?
Gjatësia e tiganit(cm) 25,4
Gjerësia e tiganit (cm)  16,7
Lartësia e tiganit (cm) 3,6
Thellësia e tiganit (cm) 3
Materiali përbërës Gizë
Trashësia e enës (mm) 3,9
Diametri i poshtëm (cm) 15
 

Grill Gize 24x47cm Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 8400 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
Grill prej gize e Serisë IRON është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte?

Tenxhere Gize 5 Litra Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
Tenxhere prej gize e Serisë IRON GR është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte? Gjatësia 33.5 cm Lartësia 17.2 cm Volumi 5 litra Pesha 5 kg Materiali Gizë