Po shfaqet 1–24 nga 41 përfundimegjithsej

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.5 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.4 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.3 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.2 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.1 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.6 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1050 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.5 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.4 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.3 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Kapaciteti 330 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.2 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Kapaciteti 270 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 200ml Luxury ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve 200 ml
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe silikoni termoizolues
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007

In stock

Çmimi origjinal qe: 1250 L.Çmimi i tanishëm është: 950 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.5 TS1026 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.3 TS1025 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.
Xhezve Inoksi Me Veshje Bakri Nr.1 TS1024 me shtresë të jashtme bakri që i jep pamjen e nje xhezveje tradicionale dhe brendësi inoksi për cilësi dhe siguri!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.4 AK119A është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.2 AK119

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.2 AK119 është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.1 AK118

In stock

800 L
Xhezve Artizanale Bakri/Kallaji Nr.1 AK118 është punuar me rrahje me dorë nga bakri i pastër dhe është kallajisur për stil dhe shije origjinale të kafesë!

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.6 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve Nr.6
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.5 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1450 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Xhezve Nr.5
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.4 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Xhezve Nr.4
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi