Po shfaqet 1–24 nga 31 përfundimegjithsej

Tenxhere/Kullese Makaronash Inoksi Premium Ø24cm 6L VIVALDI

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Përmasat: Ø 24 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6 Lt
 • Kullesë inoksi ushqimor e integruar
 • Kapak inoksi
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • I përshtatshëm për lavastovilje
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø21cm 8L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Përmasat:  Ø 21 x 20.5 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Presioni: 0.55 deri 1.1 Bar
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej inoksi të salduara me një teknologji që nuk lejon përçimin e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø20cm 6L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Ø22cm 7L Home Perfect

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Materiali: Inoks
 • Permasat:  Ø 22 x 20 cm
 • Kapaciteti: 7.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë me tre nivele sigurie
 • Fund i trefishtë
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 8L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 22 x 23 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 6L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø20cm 4L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 14.5 cm
 • Kapaciteti: 4.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø32cm 8L NESTA SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 16800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 32 x 18 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak që siguron 3 nivele presioni: 60 kPa/75 kPa/ 1.15 kPa
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti super rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tigan Inoksi Premium d28 cm 3,75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28 cm 3,75 Lt
 • Pa Kapak
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d26 cm 3.0 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26 cm 3.0 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d24 cm 2,30 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24 cm 2,30 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d36 cm 12.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 11200 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 36*13 cm 12.00 Lt
 • Kapak 36 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d32 cm 8.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 13800 L.Çmimi i tanishëm është: 9700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 32*11 cm 8.00 Lt
 • Kapak 32 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d30 cm 6.75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*10 cm 6.75 Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d28 cm 5.3 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 7600 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*9 cm 5.3 Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d26 cm 4,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26*8 cm 4,00 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d24 cm 3,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24*7.5 cm 3,00 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d30 cm 11,7 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 12600 L.Çmimi i tanishëm është: 8800 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*18 cm 11,7  Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d28 cm 9,60 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*17 cm 9,60  Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d26 cm 7,75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 10300 L.Çmimi i tanishëm është: 7200 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26*16 cm 7,75  Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d24 cm 5,70 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 6300 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24*13 cm 5,70 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d22 cm 4,40 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 7800 L.Çmimi i tanishëm është: 5400 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 22*12 cm 4,40 Lt
 • Kapak 22 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d20 cm 3,35 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 7700 L.Çmimi i tanishëm është: 5300 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 20*11 cm 3,35 Lt
 • Kapak 20 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d18 cm 2,45 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 18 cm 2,45 Lt
 • Kapak 18 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra