Po shfaqet përfundimi i vetëm

Furre Me Hell 2000W KT48 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
  • Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min Kontroll i temperaturës deri në 250 Gradë Panel 100% prej çeliku inox Fikje Automatike me sinjalizim me zile Rezistencat e ngrohjes së sipërme dhe të poshtme  prej çeliku inox Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Dritare elegante prej qelqi të temperuar rezistente ndaj nxehtësisë ; Me hell  që rrotullohet 360° dhe llambë të brendshme; Aksesorë: 1 Tave për pjekje: çelik i smaltuar 1 zgarë pjekje: çelik i kromuar 1 dorezë kapëse e taves: çelik i kromuar 1 tav për pica 30 cm 1 hell: çelik i kromuar