Po shfaqet 1–24 nga 36 përfundimegjithsej

Hekur Qeramik Me Avull 2200W BA014100 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 320 ml
 • Fluks avulli: 20gr/minutë
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23.2 x 11.8 CM
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD6016 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes së avullit të vazhdueshëm
 • Fluks avulli: 40 g/min
 • Koha e ngrohjes: 35-45 sekonda
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • Panel plastikë PP dhe çeliku inox
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.5 L
 • Tub avulli:1.15M
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja;
 • Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit;
 • Me pompë
 • Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1348 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 280 ml
 • Vëllimi i avullit: 25 g/min
 • Madhësia e pllakës: 22.5 x 12.3 cm
 • Temperaturë e rregullueshme
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / spërkatje / avull i qëndrueshëm / avull vertikal
 • Me buton për shpërthim momental avulli
 • Me buton për vetëpastrim

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1346 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Ekran LED
 • Materiali: Plastikë polimere ABS
 • Depozitë 250 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 30 g/min
 • Koha e ngrohjes: 15 sekonda
 • 15 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 50 ml

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1164 1500W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Fuqia: 1500W
 • Depozitë 240 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • Fluksi i avullit 25 g/min
 • Koha e ngrohjes: 30 sekonda
 • 10 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Pllaka hekurosëse prej inoksi
 • Me efekt antibakterial
 • Aksesorët: furçë dhe matëse volumi 100 ml

Hekur Qeramik me Avull KD1133 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Pllakë qeramike
 • Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300 ml
 • Shpejtësia e avullit: 20±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 24,2 x 13,0 cm
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim të fuqishëm të avullit momental
 • Me buton për vetëpastrim
 • Kordon 1.6m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1120 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 11500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 2400 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 38±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,7 x 12 cm
 • Me vetëpastrim
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati
 • Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8 m

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1106 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6400 L.
 • Fuqia: 2200 W
 • Me pompë avulli
 • Pllakë me veshje qeramike
 • Temperatura e rregullueshme me termostat
 • Kapaciteti i rezervuarit të lëvizshëm të ujit: 1.5L
 • Norma e avullit: 30±5 g/min
 • Madhësia e pllakës: 23,3 x 12,2 cm
 • Buton kyçjeje
 • Funksionet: Hekurosje e thatë / Spërkatje / Avull / Avull Vertikal
 • Me buton për shpërthim momental të fuqishëm të avullit
 • Tregues LED fikur/ndezur/gati

Hekur Dore Me Avull 2ne1 KD1086 1600W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4990 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Fuqia: 1600W
 • Depozitë 350 ml
 • Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm
 • 2 nivele të ndryshme të avullit
 • 18 minuta kohë avulli maksimal
 • 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë
 • Buton për avull të fortë
 • Rezervuar uji i lëvizshëm
 • Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Fikje automatike pas 20 minutash
 • Me pompë brenda
 • Me efekt antibakterial

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD6019 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
 • Fuqia: 2000W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel plastikë PP dhe çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 2.1 L Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë                                                                                                                                                      Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull KD1122 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 400 ml
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Kontroll i ndryshueshëm i avullit deri 35 mg/minutë
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23 x 12.5 CM

Tavoline hekurosje Estia NORMA (33x110cm)

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
Rreth artikullit Tavoline hekurosje Estia NORMA Tavoline hekurosje Estia NORMA ka një ndjesi simpatike dhe klas në krye të funksionalitetit

Tavoline hekurosje EGE Brava (33X110CM)

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Rreth artikullit Tavoline hekurosje EGE Brava Tavoline hekurosje EGE Brava ka një ndjesi simpatike dhe klas në krye të funksionalitetit

Tavoline hekurosje EGE Aqua21 (38X120CM)

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Rreth artikullit Tavoline hekurosje EGE Aqua21 Tavoline hekurosje EGE Aqua21 ka një ndjesi simpatike dhe klas në krye të funksionalitetit

Hekur qeramik me Avull KD1126 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
Fuqia2200W Funksion i Thatë, Spërkatje, Avull;
Depozite 340ml
Avull i rregullueshëm; Shpërthim avulli 17gr/min; Avull vertikal; Vetëpastrim; Temperaturë e rregullueshme; Ruajtje nga mbinxehja
pllaka 12.5x13.1cm
Aparati 30.5x12.5x15.8cm
Kordon 1.6m

Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
Rreth këtij artikulli Hekur qeramik me Avull 2000 W KD1004 DSP Professional është ideal për ata prej  që kërkojne një

Hekur Avullues Sterilizues 1400w KD1079-BLUE DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5300 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Rreth këtij artikulli Hekur Avullues Sterilizues 1400w KD1079: Hekurosje efikase per pëlhure shtëpiake, hekur me avull shtëpiak me fuqi të

Hekur me Avull 2200W KD1097 DSP Profesional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Pllakë me veshje qeramike ✔️Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 275 ml ✔️Shkalla e avullit: 15-25 g/min ✔️Madhësia e pllakes: 22,0*11,65 cm ✔️Madhësia e plotë e paisjes: 27,5*11,65*13,85 cm ✔️Funksioni: Tharje / Spërkatje / Avull / Kontroll i ndryshueshëm i avullit / Avull Vertikal ✔️Shpërthim i fuqishëm i avullit ✔️Me Vetëpastrim

Hekur Qeramik Avulli me Depozite KD1105 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
✔️Fuqia: 2200 W ✔️Pllakë me veshje qeramike ✔️Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.5L ✔️Norma e avullit: 40±5 g/min ✔️Madhësia e pllakës: 23,3 x 12,1 cm ✔️Butoni i kyçjes ✔️Tregues LED fikur/ndezur/gati ✔️Funksionet: Avull / Temperatura e rregullueshme/ Vetëpastrim                  ✔️Depozite që hiqet.

Hekur Qeramik Avull me Depozite KD1059 2400W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 9900 L.
Fuqia: 2400 W Kapaciteti i enës: 1.8 L Hekurosje e thatë / hekurosje me avull / rimbushja e ujit gjatë përdorimit; Pllakë me veshje qeramike Shkalla e avullit: 25g / min                                                                                                                                   Nivel avulli i rregullueshëm                                                                                                                     Temperaturë e rregullueshme                                                                                                                            Indikator LED funksionimi                                                                                                                                  Gjatësia e kordonit të rrymës: 1.8m

Hekur Dore me Avull KD1093 1000W DSP Professional

In stock

3200 L
Fuqia: 1000W Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 110ml Tub ngrohjeje alumini Paneli prej çeliku inox Shkalla e avullit: 18ml / min Aksesorë:  furçë pastrimi, gotë matëse

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD1087 1500W DSP Professional

Out of stock

1990 L
Fuqia: 1500W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 260ml; Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë brenda;                                                                                                                                                  Me efekt antibakterial

Hekur Dore me Avull 2ne1 KD1075 1500W DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 1500W Funksion automatik i  fuqishëm i shfryrjes se avullit të vazhdueshëm ; 2 nivele të ndryshme të avullit; Panel plastikë PP dhe çeliku inox; 2 në 1: avull dhe funksion hekuri të thatë; Rezervuar uji i lëvizshëm me kapacitet 260ml; Teknologjia e hekurosjes me temperaturë të ulët; Mbrojtje nga mbinxehja; Ngjyra të ndryshme tregojnë dritat për nivele të ndryshme të avullit; Me pompë brenda;                                                                                                                                      Me efekt antibakterial

Hekur Qeramik me Avull 2200W KD1091 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Fuqia:2200 W                                                                                                                                                  Depozita: 260 ml                                                                                                                                      Funksionet e hekurosjes: I Thatë, Spërkatje, Avull                                                                                  Avull i rregullueshëm Shpërthim avulli:  gr/min; Avull vertikal; Vetëpastrim;                                                                                                                                                  Antipikim Temperaturë e rregullueshme me termostat Ruajtje nga mbinxehja