Po shfaqet përfundimi i vetëm

Tenxhere Gize 5 Litra Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
Tenxhere prej gize e Serisë IRON GR është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte? Gjatësia 33.5 cm Lartësia 17.2 cm Volumi 5 litra Pesha 5 kg Materiali Gizë